fbpx

Николина Ангелкова за „Апартаментгейт“: Не сравнявайте цени! Всяка сделка е индивидуална! Не съм виновна, че родителите ми са богати

Министърът на туризма Николина Ангелкова гостува в студиото на Нова тв, за да коментира обвиненията срещу себе си по схемата „Апартаментгейт“. За участието й в сделките говори Валери Симеонов.

„Не съм очаквала, че такова внушение ще бъде направено от Валери Симеонов.

Апартаментът, за който той говори, е закупен през 2008 година със средства от моите родители на мое име – била съм в частния бизнес с високоплатени ръководни длъжности. От 1991- 92 година родителите ми се занимават с частен бизнес – винаги декларираме доходите си.

Другият ми имот е на името на дъщеря ми от моите родители. Това, че родителите имат възможност не смятам, че е нещо нередно.

Аз като юрист и човек в тази сфери се основавам на факти и документи – ето ги!

2008 имотът е закупен на груб строеж. Аз не съм била в политиката тогава. Винаги сме правили в нашето семейство пазарна оценка на имота.

В нотариалния акт винаги се записва каква е данъчната оценка на имота.

2011 съм встъпила в публична длъжност и съм декларирала в сметната палата имоти, лек автомобил. Мога да докажа всеки един лев, който съм похарчила.

Всяка сделка е конкретна, не може под общ знаменател, за това не може да се сравняват цени за политици и за граждани. Има различни степени на продажба според индивидуалността, някои ползват по-скъпи материали, други – по-евтини.

Но всяка година в началото на туристическия сезон има емоции.

Ние от ГЕРБ сме с висок морал, важно е да спазваме закона, не знам защо коалиционен партньор на ГЕРБ създава това настроение. Редно е той да обясни какъв е неговия интерес – към поста ми или към мен. За мен е важно сезонът да е силен!“

Аааа , ами така кажете бе , че цените за политици и цените за граждани са безобразно различни ! О Росинант , добре че беше ти ,за да потвърдиш нашето съмнение ,че в България от близо 10г. има ДВОЕН СТАНДАРТ за всичко ! ,,Благодарим,, , че благодарение на ниското ти чело , се убедихме още веднъж , че за нищо НЕ ставате ,освен за едно – ,,усвояване,, по-много и от всичко ! От ден на ден повече затъвате в ла*на и е време скоро НИЕ – РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВИ – ДА ПУСНЕМ ВОДАТА !

Я прочети пак, че нещо не си разбрал…Разликата политици-граждани я правим НИЕ, а тя казва,че всяка сделка си се договаря- според степента на завършеност, цената на вложените материали,спазен срок или не … и т.н.

как пък неините родители били богати ами мойте и те имат по 40 години стаж и пак имаме една къщица и то изплатена със заеми и аз имам собствен бизнес ама работим само за да отцеляваме аз лично кво да оставя на моите деца …. тръгнала да говори глупости АЛООО елате в реалния свят господа попитици.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!