fbpx

Хекимян разгледа отвътре луксозния блок с евтини апартаменти за хората от властта и онемя (снимки)

www.blitz.bg

С никого не бях говорил преди да вляза в деловодството на Министерски съвет. Категорично не, не съм говорил нито с премиера Борисов, нито с председателя на НФСБ Валери Симеонов. Не съм обсъждал с когото и да било подаването на тази оставка.

Това заяви пред bTV Красимир Първанов, който подаде оставка като заместник-министър на енергетиката заради скандала с апартаментите. „Точно преди 10 години съм закупил жилище от същата тази фирма, което е малко по-нагоре. Всеки ден, отивайки на работа, съм минавал покрай този строеж. Това ме е навело на мисълта да си купя още едно жилище“, обясни Първанов.

Той посочи, че когато е решил да си купи апартамента, е бил приет в офиса на фирма „Артекс“ и разговарял с управителя Пламен Мирянов.
Първанов заведе водещия на сутрешния блок Антон Хекимян в във въпросния апартамент на ул. „Тинтява“, непосредствено до „Цариградско шосе“ в София.


„Много луксозно изглежда, с мрамор, интериорът е впечатляващ“, констатира Хекимян, опипвайки стените в коридора на блока. Първанов му показа 3 празни спални и банята в апартамента. „Нормално жилище 150 квадрата. Виждате, че спалните са нормални 240 хил. лв.“. Той отрече да е крил данъци и да е давал допълни пари в брой.
На въпрос какво ще прави след оставката, бившият министър отговори, че се занимава с енергетика. Той посочи, че притежава ВЕИ дружества.

Признавам, че е сгрешил като е влязъл в политика, „дотолкова доколкото струва един политик. Видяхте, за дни можеш да бъдеш омерзен отгоре до долу.

ГОРКИЯТ, ЧАК ДА ТИ СТАНЕ ЖАЛ…

Три спални,сменя ги всеки месец според изгрева на слънцето.Сигурно има разделно спане. Мойте деца имат една спалня,кухня и хол за 145 хил лева заем,но дали ще издържат връщането.
,

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!