fbpx

Стрес тест: Биха ли в аванс дузпата на Цветанов

Спешно заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ уволни Цветан Цветанов от парламента и го остави само зам. председател на партията, отговарящ за структурите. „Мълнията” в няколко сайта изправи на нокти управляващите. Минути по-късно, че оказа, че заседание на висшето ръководство на ГЕРБ не е имало, пише в. „Стандарт“.

Комисията ще се събере, но когато Цветанов се върне от САЩ – най-късно в четвъртък. Това казаха двама от най-доверените на Борисов хора, цитирани от изданието. Комисия може да не е имало, но премиерът вече е провел разговори с авторитетите в ГЕРБ. Съдбата на Цветанов е решена, връщане назад няма.

Той е сложен на дузпата, а както се знае, Борисов бие от бялата точка, докато не вкара, коментираха членове на Изпълнителната комисия. Операцията с преждевременното уволнение е била тест какви ще са реакциите в ГЕРБ. Преброяването кой е с Цветанов и кой срещу него тече вече втори ден.

От неделя тръгна фейсбук подписка „Цветанов е невинен”, инициирана от най-верните на втория в ГЕРБ – шефката на дамската структура Ирена Соколова, бившият депутат Антон Тодоров и Пламен Нунев. Сред първите, препечатали защитния пост на собствената си фейсбук страница беше и шефът на правната комисия в парламента Данаил Кирилов. Няколко часа по-късно, след като се чу, че Борисов е бесен на подписката, той премахна съобщението.

В същото време стана ясно, че Цветанов още през уикенда си е поръчал защитна кампания в стил Делян Добрев на верните си структури в страната. Нито една от тях обаче не посмя да излезе с декларация, стреснати от ледена реплика на премиера: „Тази партия аз я създадох и няма да оставя някой да ми е вземе“. След „новината” за уволнението на Цветанов в аванс, герберите масово започнаха да трият в профилите си свои снимки със собственика на най-шикозния апартамент в сградата „Летера”.

За всяка калинка -апартамент на „Латинка“… – Иван Ненков

Evgeni Nikolov Krumov : • Ей сега започва голямото триене, отричане и замеряне с камъни… Барни Ръбъл е изтрил от стената си хаштага ,,Цветанов е невинен,,.
……………………………………………………………………………………..
Елена Цонева Гунчева: • Партията започна. Партията шах. Политически шах. Фигурите са почти подредени, предстоят ходовете. Бойко е в шах от своите и без полезни ходове. Цветанов е маневрения офицер, който иска да замени царя на гербавите. Битка, в която е за предпочитане взаимното елиминиране.
Всички чакат началото на играта. Първите ходове. И този, който ще играе с фигурите.
––––––––––––––––––
Далеч по-интригуваща е позицията на Цветан Цветанов. Той призова всички политици да участват активно в реализацията на Националната стратегия за интеграция на ромите, приета през 2012 г., с което затвърди усещането, че цинизмът на псевдоелита ни не познава граници. Настоящият депутат и бивш министър на вътрешните работи вероятно е забравил, че по време на първото правителство на Борисов почти веднага с встъпването си в длъжност оглави (на 19.08.2009 г.) Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет. Точно той беше ангажиран с интеграцията на ромите. И са усвоени почти за 18 млн. лв… за НИЩО…

Вече оставките не вършат работа, нужни са арести и стадиони, защото както е тръгнало, няма да имаме сили да се завлечем до урните.

ГЕРБ отдавна са се самозабравили и затова ОСТАВКА ! От тях добруване не чакайте !

Нито възход , напротив както се вижда стигнахме дъното !

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!