fbpx

Борисов на преговорите със СДС: ГЕРБ нанесе най-много поражения на БСП, но друга голяма опасност ни дебне (снимки/видео)

www.blitz.bg

ГЕРБ и СДС започнаха преговори за общо явяване на предстоящите през май Европейски избори 2019. В момента в централата на ГЕРБ тече пресконференция, на която присъстват лидерът на партията Бойко Борисов и заместник-председателя Цветан Цветанов.

От страна на СДС са председателят Румен Христов и Владимир Кисьов. Междувременно снимки показаха как започнаха преговорите. „С Румен Христов се знаем от дълги години. Имаме близо 23-годишно познанство и приятелство, което обяснява защо сме тук“, така премиерът Борисов започна обръщението си. „Форматът ЕНП е много важен за нас, защото това са европейски избори.

И колкото тук се опитват да ги превърнат в местни и междупартийни, то те са огромен залог за бъдещето на Европа. Партията, която е нанесла най-много поражения на БСП е ГЕРБ“, похвали се Борисов. Той предупреди, че има много опасности, които се крият по света в днешния му вид и поясни: „Трябва да защитаваме българския национален интерес. Вчера говорих с Таяни, снощи с Дол“.

„Имаме много работа и не мога да се занимавам повече с партийни дела тук. Надявам се всичко да бъде изпълнено и да бъде доведено до успех“, заяви още Борисов.

гробаджии треперят и търсят съюзници,па ако ще и дявола да е……

,,БИЕМ,, на избори са силни думи, с 2процента и много голям ,, отрицателен вот,,

ako iskaxa diavol 6tiaxa da izberat va6ata partiia za6toto tam sa samo satani

Неговата фамилиарност – Таяни ,Дол и т.н. , направо ме влудява ! Този няма грам възпитание и нито една гънка ,защото ако имаше щеше да има и усещане ,а при нето липсва ! Божееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вчера говорих с Таяни, снощи с Дол ще ни вкарват в бездънният кален дол!

Цветанов ще изкара за още един апартамент а вие си гласувайте😅😅😅

Че си онзи е ясно, че те е срам да си кажеш името също е ясно, ама пиши на кирилица, не на маймуница – или маймуницата е майчиния ти език?

За Десислава Радева изписаха тонове мастило, че не знаела и не спазвала протокола, а поведението на „вожда“ по протокал ли е?

Мисех да гласувам за СДС,но разбрах че товече не съществува и няма да гласувам за чекистите.

Напълно естествено е за европейски избори да се обединяват всички партии, които са от едно семейство и това не е от страх, а от политическа интелигентност и далновидност. Естествено, че не може да се очаква от една сталиниска като Нинова и нейното обкръжение да проумеят смисъла на европейските избори. Те са се върнали към 43-44-та година и водят партизанска война за насилствено завземане на властта, не може да се очаква от тях да приемат различно от тяхното мнение и за тази цел са готови да използват всякакви средства, включително и груба и грозна манипулация на обществото чрез долни лъжи и клевети.Там им е силата на тях.

Господине, когато пак решите да ръсите глупости, използвайте собственото си име! Не е морално да не кажа, че е цинично да използвате името на този велик българин! А иначе, ГЕРБ и без СДС ще отнесе БСП–то като куцо пиле домат,както го е правил много пъти досега! И няма нищо необичайно в това партиите със сходни идеи да се обединяват на избори!

Само не ми е ясно как не ги е срам тези от СДС да се снимат и имената им да се свързват с тези двамата от ГРОБ

Открий кирилицата, не ни замеряй със злоба и жлъч на шльокавица!

От девет години е все така голямо треперене голямо.

Съвсем нормално е да се явят заедно на изборите за европарламент, защото и двете партии доказаха лоялност към европейските граждани и докараха българите до сегашното незавидно положение…

Срам за ИСТИНСКИТЕ седесари!!!

седесарите на бесилото ,начело с костов

Ако го беше грижа за националния интерес България нямаше да намалява.

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!