fbpx

Борисов разпореди да няма намалени пенсии

Премиерът Бойко Борисов разпореди на социалния министър Бисер Петков и шефа на НОИ Ивайло Иванов да не се допуска намаляване на пенсията на нито един пенсионер. Това стана ясно след спешна среща в Министерския съвет, предаде 24 часа.

Няма да има намаляване на пенсиите на нито един български пенсионер, обеща вицепремиерът Томислав Дончев. Той подчерта, че и тази година правителството ще отпусне 53 млн. лв.

За да няма ощетени, ще се смятат пенсиите и по старата и по новата пенсия. И ще се вземе по-благоприятният размер, обясни шефът на НОИ Ивайло Иванов.

Очаквайте подробности!

Бащицата пак тръсна левия крачол. НОИ-то закъса с 9мил. , но той Горанофф ще ги изкара от някъде. Е сега ще хванем някой мастит бизнесмен или кмет и ще го изръсим да покрие масрафа. Цял свят ни се смее на водената политика на герберасткото правителство. Патент трябва да заявят: „тука има , тука няма , днеска има , утре няма“ Ама на изборите ще има само НЯМА !

КРАЛЯ-СЛЪНЦЕ РАЗПОРЕДИ „Пасти не се полагат; но за залък сух хляб ще имате!“ НАГЛИ ; БЕЗСЪВЕСТНИ И БЕЗ КАПКА ПОЧТЕНОСТ това са новите БЪЛГАРОУБИЙЦИ начело с Борисов.

Гласувайте пак за Герб за да има за апартаменти на всеки не само на Цветанов!Пък вие може и на фотосинтеза да якарат!

Тя като дойде Корнелия ще ви намаже филии с мед! Ще има да чакате тая гладна хиена да се вслуша в народния гняв, както го прави Бойко! Никой не защитавам, но смятам , че с нея, нещата ще са по-зле!

Непослушни министри-да извикат пак г-н Калфин да си оправи батака-остави половината БГ пенсионери от Солидарната БГ пенсионна система с половин пенсии-става въпрос за бракуваните и замразени пенсионери от преди 2000 година-те нямат права-те пречат на управляващите защото още са живи-това са фактите ,останалото са приказки-те са си изпълнили дълга към държавата ??????

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!