fbpx

Баба на две внучета разтърси Стани богат

С младежката си визия, красиво тяло и шармантна прическа участничка от Монтана скри шапката на Билалов и зрителите на предаването.

Освен това тя има и доста интересен житейския път.

Красивата и шармантна баба се казва Цветелина Цветкова.

„Голям приключенец съм. Но не е нужно да ходиш далеч или да търсиш някакви специални неща, които да те доведат до приключението. Това може да се случи и в малките неща”, каза тя пред Билалов при представянето й.

Той я попита какво е чувството да гледа двете си внучета, а тя му отговори:

„Не е приключение да гледаш две внучета. Това е щастието. Те са на две и всеки момент навършени пет години”.

Преди да започне битката за 100 000 лева Цветелина, която изглеждаше като млада дама с красива фигура и зашеметяваща прическа, сподели, че е посещавала редица страни, сред които Виетнам, Камбоджа, Индонезия, Гватемала, Колумбия, Мексико и други.

„Екзотиката ме влече, както и пикантната храна”, сподели красивата баба.

Тя разказа и за едно доста странно преживяване, което е имала: „В Бали отидох да посетя едно местно погребение, защото ми казаха, че е интересно. Представях си го много романтично, защото ми бе обяснен, че ги изгарят на клади. Беше по-различно, защото си го представях по друг начин, а те ги изгаряха с газови горелки, но бе интересно приключение”.

Цветелина бе в студиото с дъщеря й Силвия, която по нищо не й отстъпваше по хубост. Щерка й поясни, че е стоматолог, а подкрепа бабата от Монтана получаваше и от приятелката й Драгомира.

Шармантната баба с лекота спечели пет хиляди лева, но препъни камък за Цветелина се оказа въпрос номер 12, който бе за 10 хиляди лева.

Той бе: „Как англичаните наричали жените, работещи във фабриките за муниции през Първата световна война?”. Възможните отговори бяха „амазонки”, „спартанки”, „лъвици” и „канарчета”.

Тук Цветелина не се поколеба и тъй като бе използвала всичките си жокери реши да се откаже. Извън играта й тя маркира отговор „канарчета”, който се оказа верен.

Все пак участничката от Монтана си тръгна с пет бона печалба.

 

За жената

Да е жива и здрава и дано всяка баба да изглежда като нея ! А и е начетена жена !

Прекрасна жена! Вдъхновява ща с красотата си, с естествеността си, с начетеността си, с ценностите си. Не се съмнявайте в силата и възможностите на българката!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!