fbpx

Бойко Борисов: Какво ли ще правят БСП, като се пенсионирам? Ето всичко, което каза премиерът във Велико Търново (видео)

Чудя се какво ли ще правят от БСП, когато се пенсионирам. От сутрин до вечер все Бойко им е в устата. Ако вземе да падне някоя комета, сигурно ще кажат, че пак Бойко е виновен. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на по време на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ, която се провежда във Велико Търново, предаде новини.бг.

,,Сега в момента приказват как имало договорка между ГЕРБ и ДПС. Няма абсолютно никаква договорка. Никога не сме правили нещо тайно за разлика от БСП, които многократно са били в коалиция с ДПС. Ние никога няма да влезем в коалиция с тях. Така че това не е нито договорка, нито някаква далавера, а действие на отговорни политически партии“, заяви Борисов по адрес на обвиненията на опозицията, че има тайно съглашателство между двете партии най-вече заради опрощаването на дълговете на различните вероизповедания у нас.

,,Нека да излезе Нинова, не че поставям условия де, но нека да излезе и да каже, че никога повече от БСП няма да влизат в коалиция с ДПС. Тогава гледайте какво гърчене ще започне“, допълни още премиерът.

,,Със САЩ работим изключително добре. Правим всичко възможно, като добри партньори, да имаме въоръжение, което да е съвместимо не само с армиите на НАТО, но и да повиши възможностите ни като страна партньор. В отношенията си със САЩ, с Русия, с НАТО, с ЕС подхождаме партньорски и в интерес на България“, посочи още Борисов.

,,Никой повече от нас не е зависим от Черно море. България печели милиарди от туризъм и не ни е все едно дали там ще се напълни с бойни кораби и ще се водят бойни действия. В Монако или на Сен Тропе няма кораби, нали? Ето защо балансираните ни отношения с Русия в това отношение са много важни, уточни премиерът Борисов.

 

Я този юнак какви ги говори. Все едно е Господ Бог.Но явно е така.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!