fbpx

Внучката на Симеон Втори пя за първи път соло в Испания! Първият албум на княгиня Мафалда излиза през май

Българската княгиня Мафалда направи своя самостоятелен музикален дебют на испанска сцена. Баба ѝ Маргарита присъства на концерта в популярния клуб Сироко в Мадрид.

84-годишната съпруга на Симеон Сакскобургготски беше в прекрасна форма. Тя пристигна още в началото, застана най-отпред и остана на концерта на внучка си до самия край, пише списание Hola!, цитирано от „Марица“.

„Предпочитам да пея, вместо да говоря“, заяви Княгиня Мафалда преди началото на концерта. Облечена в бял костюм на Massimo Dutti, тя призна, че е притеснена, но и много щастлива да види толкова много хора и е особено развълнувана, че има подкрепата на Царица Маргарита.

„Това е първият път, когато пея пред баба си“, признава Княгинята.

По време на концерта в публиката бяха и Кубрат Сакскобургготски със съпругата си Мария Карла, както и други роднини и приятели. Мафалда сподели, че през май месец ще е готов първият ѝ албум.

Певицата изнася за първи път самостоятелен концерт в Мадрид, макар че това не е първото ѝ участие в испанската столица. През лятото на 2017 г. тя беше гост изпълнител на ревюто на Massimo Dutti, което се проведе в двореца Линарес. Сред публиката тогава беше и леля ѝ Мириам – съпругата на покойния ѝ чичо Кардам.

Мафалда е на 24 години. Тя е дъщеря на Кирил Сакскобургготски. Израснала е в Лондон и е завършила в престижния музикален колеж „Бъркли“ в Бостън, откъдето са излезли велики изпълнители. В момента тя живее в Ню Йорк, въпреки че изнася концерти по целия свят. Преди няколко месеца тя участва в соаре, организирано от Майкъл Корс в Лондон.

Сред почитателите на таланта на Княгинята са великите модни дизайнери Майкъл Корс, Валентино и Ралф Лорен, както и Полин Дюкрюе (дъщеря на монакската принцеса Стефани), и гръцката принцеса Олимпия.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

error: Content is protected !!