fbpx

Антоний Гълъбов пред жените в ГЕРБ: Нинова превръща БСП в националисти, Русия има обслужващ персонал у нас

източник: novini.bg

„Фрагментацията в обществото се образува по границите на конфликти без решение. Не е вярно, че подоходните неравенства са основни. Състоянието на обществото ни днес се характеризира с ниска степен на солидарност. В това отношение Корнелия Нинова е дар за България. Тя превръща БСП в националсоциалистическа партия“. Това каза в своя лекция в Ловеч Антоний Гълъбов. Той говори на политическа дискусия на областната структура на ЖГЕРБ, Организацията на жените в ПП ГЕРБ.

Политологът подчерта, че всяко фрагментиране ни отдалечава от единството, прави трудно формирането на общи национални цели. Френският модел е модел на единната френска нация. Това е унитарна държава, която е в опасност от френските националисти.

„За съжаление българският народ постига много високи нива на варварство. България остана единствената държава в такава зависимост от Руската Федерация. Проблемът на България е с обслужващия персонал на Русия в България. Тук Русия има посредници формирани в СССР. Тук има корпоративни интереси, които работят за Русия, а не за България. В това отношение битката за Европа е битка за България, това е процес, а не проект“, бе категоричен Гълъбов.

„Европа е тук, а не само в Брюксел. ЕС осигури повече от 60 години мир и благоденствие за своите членки, а Русия воюва и все повече обеднява. 27 страни в ЕС постигнаха много по-бързо единомислие по Брекзит, отколкото самата Великобритания. Европа е там, където няма просто човеци, а човешки права. Европа е там, където все си човек е ценен“, подчерта още Антоний Гълъбов, като отбеляза за пореден път, че България успя да реализира успешно председателството на Съвета на ЕС и показа, че експертно е на нивото на своите колеги в Европа, но за съжаление обществото ни не разбра това.

„Големият въпрос е, кой е тежкият провал на европейската левица. Загубата на лявата политика доведе до появата на популистките партии. Всеки един депутат повече за ЕНП е добре за България. Българския интерес е в запазване на основните европейски политики, а БСП не успява да разбере нищо от европейската политика“, заяви още той.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!