fbpx

Астролог с много важен съвет: Луната е на празен ход, не предприемайте нищо ново

pik.bg
Луната почти през целия ден (от 03:53ч до 16:18ч) се движи на празен ход. Този ден е подходящ за довършване на започнатото и да не предприемайте нищо ново, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за днес.
„Стоките купени по време на Луна на празен ход често се оказват дефектни или не работят, а дрехите не стоят както трябва. Възникналите по това време идеи се оказват безперспективни. Започнат бизнес през този период, след продължителни и скъпо струващи усилия, ще завърши с провал.
Неблагоприятно за онези дела, които са насочени към конкретни резултати“, добавя астрологът 8-ят слънчев ден пък е свързан с преображението. „Това е време за чудесата и за подмладяване.
Именно днес можем да получим Божията благодат. Благоприятно време е за преход към ново духовно качество“, пише още Ивелина Пенчева.
„Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Новото може да дойде неочаквано. Бъдете готови за неочаквани неща! В този ден най-добре нищо да не се планира. Плановете може да се реализират точно на обратно“, предупреждава астрологът.
„Живейте свободно и независимо, а не по график! Ще им върви само на тези, които са разкрепостени и на тези, които са готови да рискуват. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение.
Не си правете изводи само по чутото! Денят способства всички начинания, особено с елемент на авантюризъм. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ, да се осъществяват нови запознанства“, съветва Ивелина Пенчева.
„Благоприятно е за пътуване, но само на къси разстояния. Време е за освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса ни. Това е ден за очистване, затова се препоръчва измиване, подстригване, козметични намеси. Полезни са водните процедури. Подходящо е за всякакво гадаене и сега можете да пробвате да погледнете в бъдещето“, добавя астрологът.
„Да не се започват съдебни процеси и операции с недвижима собственост! Неподходящо време за ремонт и за рутинна работа. Не се препоръчва да се подписват важни документи, да се сключват сделки и договори (освен устни)“, предупреждава Ивелина Пенчева.
В този ден се препоръчва вярност на всички мъже към своите жени.
„Храната трябва да бъде разнообразна. Може да ядете каквото искате. Ако не ви се яде, не се насилвайте! Добре е да пробвате нещо ново. Препоръчват се тонизиращи продукти. Полезно е да се изпие чаша кафе, 50 гр. коняк за повишаване на тонуса и подобрение на умствената дейност. Да се ядат лимони, киви, ананас, праскови и
други богати на витамини продукти“, съветва астрологът.
„Препоръчва се носенето на пъстри дрехи. Избягвайте сивите тонове, а най-вече червено-кафяво“, добавя тя.
„Сънищата са пророчески, ако са ярки и близо до утрото. Всичко свързано с ключалки, ключове, коридори и ограничено пространство – лишаване от свобода, затвор, болница. Ако сънувате животни – това е знак за лъжи, клюки, слухове“, обяснява Ивелина Пенчева.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!