fbpx

Мениджър на Шумахер изригна с дълго чакана новина!

www.blitz.bg

Нова оптимистична информация за световния шампион във Формула 1
Сабине Кем, бившият мениджър на Шумахер и сегашна говорителка на семейството, обяви, че скоро можем да очакваме добри новини за състоянието на пилота. Неговата съпруга Корина Шумахер обаче не е правила официално изявление.

Но новините относно състоянието на шампиона във Формула 1 в последните месеци наистина са обнадеждаващи.

Най-често задаваният въпрос от неговите фенове обаче все пак остава дали Шумахер все още е в кома.

Британското издание Express дава отговор, като се позовава на източници на „SportsMail“, които твърдят, че Шумахер „вече не е прикован на легло“ и „тръби не опасват тялото му, за да поддържат живота му“.

Тази оптимистична информация се подкрепя и от факта, че семейство Шумахер прекара коледните празници във вилата си в Майорка, където Михаел събираше слънчеви лъчи и витамин D, като част от рехабилитацията си.

„SportsMail“ твърди, че за лечението на легендата отиват близо 50 хил. лири на седмица.

А това, което знаехме до сега не е много. По думите на Жан Тод, бившия шеф на Ферари, Шумахер се подобрява и заедно дори са успели да изгледат няколко състезания от Формула 1.

Съветникът на папа Франциск, Георг Генсвайн, също посети състезателя и сподели с медиите, че Шумахер е наддал килограми и обича да усеща присъствието на хора около себе си.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

кадри bTV Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и …

БГ звезди
Веско Маринов: Родих се селянин, станах гражданин

кадри Нова телевизия Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”. „Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад …

Блиц Новини
Шеф Кустев за скандала със Сашо Кадиев: Преди да ме ядоса, да пита майка си!

кадри bTV От няколко дни зрителите на bTV очакват с интерес новия епизод на „Аз обичам България”. Основният им мотив е да видят ще яде ли Сашо Кадиев бой от шеф Кустев. От кадрите в аноннса за играта се вижда, че актьорът и звездата на „Мастършеф” не просто се карат, …

error: Content is protected !!