fbpx

Дубай подготвя следващото чудо на света – безкраен басейн на 210 метра от земята (снимки/видео)

pochivka.blitz.bg

Най-големият мол, най-високата сграда и най-луксозните хотели… В Дубай ще намерите всичко „най“!

Сега мястото, което с течение на годините се разви от най-обикновено бедуинско село в най-модерния град на света, се готви за ново предизвикателство. В Дубай започва строежът на най-високо разположения, безкраен басейн на света.

През последните години Дубай е сред любимите дестинации на българите. Повечето от туристите пътуват дотам най-вече през зимата, за да се насладят на плажовете и слънцето или да се възхитят на невероятната архитектура. Още повече, че Дубай е прочут с мегаломанските си проекти. Не случайно най-сниманата сграда на света е хотелът Бурдж ал-Араб.

На изкуствено създадения остров Палм Джумейра сега се подготвя може би най-грандоманският проект – огромен, почти безкраен басейн, който ще бъде построен върху покрива на 52-етажния хотел. Изпълнител на проекта е компанията Nakheel и съвсем скоро туристите ще могат да поплуват на височина 210 метра над земята.

Самият хотелски комплекс Palm Tower е впечатляващ.

Петзвездният Palm Tower ще се състои от 432 луксозни апартамента, 290 стаи с множество заведения за хранене и развлечения. Хотелската част ще заема първите 18 етажа от сградата, а останалите апартаменти вече се продават. Може да избирате между напълно обзаведени студия и апартаменти с една, две и три спални с панорамен изглед към Палм Джумейра, Арабския залив и силуета на Дубай.

Жителите и гостите на The Palm Tower ще имат директен достъп до Nakheel Mall, който в момента се строи в сърцето на Palm Jumeirah. Palm Tower ще Ви предложи и директен достъп – чрез мост и пешеходни пътеки – до плажните клубове на Palm Jumeirah.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!