fbpx

Проф. Мишо Константинов предупреди, че трети играч може да измести ГЕРБ и БСП

www.blitz.bg

Скандалите между двете големи партии ГЕРБ и БСП създават благоприятна почва за появата на трети играч. Това каза политическият анализатор проф. Михаил Константинов, предава „Фокус“.

По думите му аферата „Ало, Банов съм“, ще има продължителност на живот още 2-3 дни, докато пространството не бъде запълнено от друг, пореден скандал, предпоставка за какъвто безспорно ще има около изборите. „Българският народ е свикнал с тези разправии, не знам колко му действат вече.

До изборите има 3 месеца, така че кой знае какво още ще се случи. Време е да вложим малко разум в българската политика и то за обсъждането на нещо важно като корупцията, която е много тежък проблем у нас.

Наскоро пак бяхме класирани назад в корупционната класация, а хората чувстват това и на битово, и на по-високо ниво. Яростната кампания срещу правителството не трупа особен позитив на БСП – макар, че те удариха тавана, а ГЕРБ почти удариха дъното – сякаш чукат по една и съща плоскост. БСП обаче чука отдолу нагоре, а пък ГЕРБ е стъпил там и се опасяват управлението „да не се продъни“.

Това е политическата ситуация у нас в момента“, коментира проф. Михаил Константинов. Той добави още, че заиграването с обществено чувствителна тема като корупцията от страна на опозицията не е случайно, но няма да донесе желания ефект. Край тъч линията на голямата политика загряват различни играчи, готови да се възползват от създалата се ситуация, каза още политическият анализатор.

Такива като тебе нямам нужда.коити дава право .цял живот търтеи .стига с тези теле визии.

Що не се скриете всички ,,разбирачи,, !

Умнико,говориш за корупцията!!! Е,“ ало Банов“, какво е?!?! Едни и същи Боклуци сте на екрана!

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!