fbpx

Елена Йончева ще предаде записите срещу Боил Банов на ОЛАФ

www.cross.bg

/КРОСС/ Очаква се днес депутатът от БСП Елена Йончева да предоставила всички записи и данни срещу министъра на културата Боил Банов и на Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ). Преди ден пред bTV Йончева обясни, че вече е предала всичко необходимо на българската прокуратура. Тя не допуска, че източникът ѝ на информация може да я е подвел, а записът бил автентичен.

Депутатът от БСП показа и нови документи, които според нея внасят светлина по казуса.От своя страна министър Банов контрира, че вече е дал своите обяснения и вярва в институциите. По думите му партийната пропаганда е употребила културата за своите цели.

Възхищавам се от тази силна жена, също и от Нинова, гледам, чета и не вярвам, че може да има българин, който да защити една корупция, било тя и за 2 лв. А много „видни“ социолози и политици я защитават, е какво да правим ние обикновените граждани, да продължаваме да търпим…….

Крайно време,някой от някъде трябваше да започне,ние народа изнемогваме икономически, а здравеопазването ни е под всякаква критика!

Крадецът вика “ дръжте крадеца!“

Делян Пеевски е чист като сълза и невинен. Адвокатът му също. Делян Добрев е също чист, Московски е невинен,
Данчо Ментата е невинен, Бисеров е невинен, Симеонов и Сидера са невинни, Мургина е невинна, Искров и УС на БНБ са невинни, а Димитър Костов е два пъти невинен (за фалита на държавата и фалита на КТБ). Кордовска е малко виновна, Султанка е невинна, даже Цветан Цветанов е невинен. Горанов също ще бъде невинен. Абе всичко що е с Боекто и Пеевски е невинно.
Йончева обаче е виновна. До доказване на противното.

Елена Йончева била съдружник с фирми, свързани с КТБ и Цветан Василев по времето в което всичките държавни пари бяха в КТБ, парите на Иван Костов, на Делян Пеевски, на Вежди Рашидов, на Бареков и прочие герберасти, мултаци, олигарси и психодесни е лумпени, т.е. по пътя на логиката и държавата, и Иван Костов, и Делян Пеевски, и Вежди Рашидов и на Бареков и прочие герберасти, мултаци, олигарси, психодесни и лумпени се явяват съдружници и съучастници в прането на пари и е редно също да се сдобият с обвинение…

Yavor Dachkov От ГЕРБ твърдят, че собствените им министри държат в министерствата си организирана престъпна група, която ги рекетира и те нищо не могат да направят. Тази защита никак не е убедителна.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Πpи минимaлнo интeлeĸтyaлнo ycилиe ce paзбиpa, чe cxeмaтa, oпиcaнa oт Бaнoв, e cpaбoтилa.
Дъpжaвaтa e oпpocтилa 700 000 лeвa нa нeизpядния чacтниĸ, ĸaтo пpeдвapитeлнo ce e oтĸaзaлa дa cи тъpcи дължимoтo.
A пocлe, ĸaтo зacтpaxoвĸa cpeщy eвeнтyaлнo ocвeтявaнe нa cĸaндaлa, e зaвeлa пpoфopмa cъдeбнo дeлo.
Koeтo, ecтecтвeнo, e зaгyбилa нa пъpвa инcтaнция, тъй ĸaтo, cпopeд пoдпpaвeнитe пo зapъĸa нa Бoил Бaнoв дoĸyмeнти, вcичĸo e изpяднo.
„Oнaя пpocтoтия“ c нeycтoйĸaтa e пoпpaвeнa (нa pъĸa) и дъpжaвaтa нe caмo нe дължи нищo нa нeизpядния cтpoитeл, aми дopи e ocъдeнa дa плaти 25 xиляди лeвa paзнocĸи пo дeлoтo.
И eтo, чe днec изгyбeнoтo дeлo ce paзмaxвa ĸaтo индyлгeнция. A в пaнoптиĸyмa нa бългapcĸaтa ĸopyпция имa тaĸaвa cxeмa – дoбopoвoлнa зaгyбa нa дeлo.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Yavor Dachko- Пенчо Милков: „Отвлича се вниманието с въпроса- кой е направил записа, а не какво има на самия запис. Това е защитната теза на Банов и неговите апологети”, каза още той.
Пенчо Милков отбеляза още, че спряганият от ГЕРБ за източник на сигнала е бил освободен по време на правителството на Пламен Орешарски и назначен от правителството на Бойко Борисов.“
https://bulbg.blogspot.com/2019/02/23.html?m=1&fbclid=IwAR3JvjWX3Fy7VL8TnDD69pGGUG-HY1zm4ZHdgPrgwPsfsawJYejzVFnXCGs

Браво! Смела и силна жена! Доказа че истината ще победи лъжата на герб!

Как можа да изпуснеш най-големия невинен в списъка си – Сокола ?!?! Менторът на нацията, мислителят от село Дръндар, оракулът от Боянските сараи, Хидро-инженер Номер 1 на Републиката, който като философ нагло гушна няколко милиончета пред очите на цялата нация, а после на любознателните обясняваше, че любовта му към язовирите и хидроинженерството са му хоби още от дете.

Ами тя тази ,, силната жена“ отдавна е започнала .С КТБ , с овшорките , с заплата избрана от нея-12000лв. и т.н.Нинова и тя не остава по назад , а вие си я подкрепяйте и им се възхищавайте.Те такива търсят .

Ьапочни от Курнелия и Елена.

Същата като тези два корумпирани боклука си

Май на фронта се появи нов Б.Б.

Радка, добре ли сте?Как може да вярвате на класически червени измамнички като Нинова и Йончева? Чудя ви се, бе хора! Акъл нямате….

13 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!