fbpx

Как да превърнете малка панелка в приказно бижу? (снимки)

jenata.blitz.bg

Ремонтът на двустаен апартамент в панелка може да се направи и без помощта на дизайнер. Важно е собственикът да има интересни идеи и желание да промени жилището си.

Всъщност двустайните панелки са доста популярни. Те обаче имат сравнително малка площ, тесни коридори, малки кухни и невзрачна баня.

 

Днес, благодарение на модерните дизайнерски идеи, ще ви покажем как да ремонтирате стара панелка, така че да разширите пространството в дома си .

Важно е да се знае, че ремонтът на такова жилище не е толкова лесно, колкото изглежда. Ако нямате достатъчно идеи, то може да наемете квалифициран специалист. Често е необходимо да се разрушават стени и да се правят нови, но трябва да се внимава да не се нарушат строителните стандарти. Добре е да предприемете такива действия само след консултация с експерти.

Добре е да помислите за 3-те най-популярни и често срещани видове ремонт на двустайни панелки.

Първо може да свържете кухнята с хола. По този начин ще получите голяма кухня-студио, която може да се използва и като стая за посрещане на гости. Така ще разширите визуално пространството, а и мястото ще изглежда много по-добре. Ако имате стена или арка – разрушете я. Много е важно преминаването да стане плавно.

Често преустройването на двустаен апартамент се извършва за сметка на коридора му. Стига да е възможно, е добре да усвоите пространството от него и да го вкарате в полезно приложение.

Най-популярният вариант за ремонт е да се направи от двустаен, тристаен апартамент. Това е препоръчително за семейства с две деца, които след време ще искат собствена стая. Това не е толкова трудно. За целта спалнята може да бъде разделена от стена. Може да възникне проблем обаче, ако прозорецът в стаята е само един, защото така едното помещение ще остане без дневна светлина. Тогава трябва да сложите по-мощни осветителни тела, за да компенсирате липсата на естествена светлина.

Не забравяйте, че всички промени трябва да бъдат съгласувани с архитект Не пренебрегвайте това в никакъв случай.

Сега ще ви покажем няколко снимки на преустроени двустайни панелки. Убедени сме, че ще останете слисани от красотата и уюта в тях./jenata.blitz.bg

 

Тук ми се струва,че не се готви !
А къде е мястото за спане и учене на децата ?
Направено е за гледане, но не и за живеене !

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!