fbpx

Нинова опъна нечувана софра в парламента! Цветанов пък ѝ направи най-милия и неочакван подарък! (снимки)

www.blitz.bg

Лидерката на БСП Корнелия Нинова опъна доста обилна трапеза в стаята на червените в парламента. Повод за сериозната гощавка се оказа рожденият ден на водача на опозицията в парламента.

Репортер на БЛИЦ улови Нинова в доста приповдигнато настроение. С широка усмивка и добро настроение лидерката на социалистите приемаше поздрави от колеги от партията й по повод 50-годишнината й.

Освен нейни съмишленици, които да й честитят празника и да я зарадват с огромни букети, Нинова получи поздравления и от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

Военният министър и вицепремиер Красимир Каракачанов също намери свободно време и се измъкна от горещите страсти в парламента, където извънредно бе поискано да се появят и премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Каракачанов също отправи куп пожелания към Нинова.

Най-голям интерес обаче предизвика появата и жеста на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Макар и често пъти да спорят ожесточено в пленарна зала Цветанов подари на Нинова не огромен букет, а един гербер – символ на партия ГЕРБ.

Освен това Цветанов не забрави и да нацелува опозиционната лидерка, която бе видимо доволна от случващото се.

Най-голям интерес предизвика подаръкът, който Цветанов даде на Нинова. Той й подаде бял плик, в който имаше… пет хиляди лева.

По думите му парите са за благотворителна кауза, за която Нинова да ги дари.

След това и Цветанов, и всички гости на Нинова се отдадоха на гощавка от сериозната трапеза, която тя бе подготвила, а самата лидерка на БСП продължи да приема поздрави за рождения й ден.

 

Браво ! Сега разбрахте ли, че всички са от едно котило. Няма сини ,зелени , червени, няма бомбета, каскети и чалми. Всичките глозгат нашия кокал и не го пускат. За всичко са се разбрали предварително, а приказките от требуната са само за парлама. Затова трябва да са 120 парчете с максимум два мандата и да си ходят. От такива оядени, нагли закускаджии не чакайте национална политика, дипломация и ред. Само авантата е гарантирана. Плюскането му е майката, дали в някой курорт или в Парламента, няма значение.

От тридрсет години насам са едни и същи с една ефинствена цел собствена изгода и облага без да ги интеррсува държавата и народа на фона на мизерията на народа и разрухата на държавата идеално се пасваотрупаната маса с изисани деликатеси и щасливи партийни особи от различните партии сини,червени ,зелени кафяви и каквито ви дойде на умъ са едно цяло артисти от един и същи театър с различни роли кога най после народа българи ,турци,цигани и всички останали заедно ще се освободим от партийното робство от партийните вериги.

Точно така е и дано най после на всички да са разбрали.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

Блиц Новини
И Чоткин се сдоби с жена от Хелс китчън

Един от претендентите за голямата награда от 100 000 лв в Хелс китчън Чоткин бе приятно изненадан от шеф Ангелов с подарък среща с близки хора.   В състезанието наградата между участниците беше среща с някой, с когото много искат да се видят. Именно той победи конкуренцията с рибай, който …

error: Content is protected !!