fbpx

Отново за сцената в Пловдив! Слави е твърд, че може да докаже думите си отсече: „Точка по въпроса!“

Слави Трифонов, Фейсбук:

Вчера, по повод на информация от bTV Новините, че сцената за откриването на “Пловдив – европейска столица на културата” струва 2 милиона лева, аз изразих едно съмнение, че тази сцена не може да струва 2 милиона лева. Защото аз съм я наемал за концерт на стадион “Васил Левски” и тя струваше 681 000 лева.

Изразих това съмнение по телевизията, и тъй като аз съм гражданин на България, а това са държавни пари, поисках пловдивската община да покаже фактурите. И аз да покажа моите фактури. За доказателство.

И настана, както обикновено, една голяма говорилня. Пловдивската община обяснява някакви работи, вие коментирате съвсем логично в интернет някакви работи, но моите фактури така и си стоят самотни, пък аз никакви пловдивски фактури не съм видял.

Имам да кажа по този повод две неща:

Първо, вие не смятате ли, че е правилно, като граждани на България, да държим сметка за това как се харчат нашите пари? Наистина – не ви ли пука как се харчат нашите пари? И няма никакво значение дали тези пари се харчат за сцени, за магистрали, за обществени сгради, за водопроводи, за каквото и да е било. Защото ние сме като едно голямо семейство – гражданите на България, и трябва да имаме много точна представа как се харчи семейният бюджет. Защото, ако не го правим, значи не ни пука за нашата собственост и постъпваме безотговорно към семейството. А аз не мисля и не вярвам, че това е така.

И второ: Това, че Пловдив е културна столица на Европа – това е прекрасно. Но аз смятам, че за да може истински да се гордеем, всичко в Пловдив трябва да е не само културно, а и почтено. Точка по въпроса.

 

 

нямам спомен ТРИФОНОВ ДА Е ИМАЛ ТАЗИ КУЛА СЦЕНА

Вера, ти си като Борован-спиш и вечно ще спиш!

Еее браво Слави, хвана ги на тясно

Искам фактурите за краварските самолети. Как така от 1,8млд. станаха на 2.5млд. ? Съборете я тая пасмина ГЕРБ на изборите.

Ще се ослушват ще сучат но нищо . Те са закона ,пък ,народа те не г имат за стадо овце !!!

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!