fbpx

Искате да съживите скучния дизайн в апартамента си? Пробвайте с това и няма да съжалявате! (снимки)

jenata.blitz.bg

Новите технологии не спират да навлизат в живота ни, добавяйки му ярки цветове, разнообразие и нещо необичайно. 3D технологиите например са в състояние да превърнат една най-обикновена плоска картина във взривяваща експлозия. Дизайнерите моментално се възползваха от тях и започнаха да ги прилагат смело при оформянето на вътрешния интериор.  

Съществуват много начини, с които можете да съживите дизайна на жилището си. Един от най-практичните, ефектни и ефективни варианти са 3D тапетите. С тях направо ще преобразите дома си.

 

Технологията е изключително проста. За да се постигне крайния ефект обаче, трябва да бъдат спазени някои важни параметри. Главното в случая е да подберете правилно дизайна, да подготвите стената и качествено да залепите „платното“. Ако свършите всичко както трябва, крайният резултат наистина ще „взриви“ мозъка ви и ще ви остави без думи.

Качеството на печата трябва да бъде перфектно, а изборът на картина – подходящ за пространството, което смятате да разкрасите. За да постигнете наистина умопомрачителен резултат, е добре преди да си купите тапет, да използвате специална 3D програма.

 

В малки помещения ефектът от тапета може да бъде донякъде притъпен. Този проблем може да бъде решен много лесно с помощта на осветлението. Светлината, която излъчват различните ултравиолетови лампи, практически е неразличима за човешкото око, но придава особена дълбочина и реализъм на образа. Инсталирането на подобно осветление в дома ви ще се отрази на семейния бюджет, но ефектът от триизмерното изображение ще бъде просто незабравим.

Много важно е също така да не използвате прекалено натрапчива или изкусна рисунка, която може много бързо да ви отегчи.

 

Този вариант на монохроматичен модел, имитиращ гипс, е много сполучлив. Изглежда естествено и не дразни очите с ярки цветове и далечни перспективи.

Тези тапети сякаш раздвижват стените, придават им пространствена дълбочина и са в състояние да скрият всички недостатъци на строителството. С тяхна помощ можете да увеличите визуално помещението, да разширите тесния коридор и да издължите ниския таван.

Друго преимущество на 3D тапетите е, че те не са податливи на влага, мръсотия, температурни колебания, ултравиолетови лъчи. Поддържат се изключително лесно, а при по-голяма част от се почистват с най-обикновени препарати.

 

Продължителността им на живот надвишава 10 години, като с годините не избледняват и не губят първоначалния си вид. /jenata.blitz.bg

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!