fbpx

БНТ съобщи за голяма ТВ рокада! Обичана от цяла България актриса ще е новата водеща на… (снимка)

Популярна актриса ще е водещ на втория сезон на кулинарния проект на БНТ. От 14 януари, всеки ден от понеделник до четвъртък в 17:00 часа, зрителите ще имат възможност да надникнат в кухнята на Катето Евро, ще научат уникални рецепти и малки домакински хитрости, които перфектната къщовница ще разказва. В „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душата“ артистичната кулинарка ще споделя и любопитни семейни истории. Това съобщиха от медията, пише Блиц.

Катерина Евро е едно от любимите лицата на телевизионното предаване „Клуб НЛО“, излъчвано по БНТ, а голямата популярност й носи ролята на Рени в култовата комедия „Оркестър без име“. Дебюта си в киното актрисата прави през 1978 г. във филма „Чуй петела“, а още през 1982 г. филмът на Станислав Стратиев и режисьора Людмил Кирков „Оркестър без име“ я превръща във филмова звезда. Повече от 15 заглавия има Катерина Евро в своята филмография, както и участия в театрални постановки и телевизионни продукции. И в живота тя често влиза в различни роли, но любима й остава тази на грижовна майка и безупречна домакиня.

Новият сезон на предаването „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душата“ запазва вкуса си към бързи, лесни, но атрактивни рецепти от домашната кухня.

Катерина Евро ще отвори тефтерчето със своите готварски тайни и ще представи любимите си ястия, които всеки може да приготви у дома. Водещата споделя, че списъкът на кулинарни изкушения, които е приготвила за зрителите на БНТ, включва многобройни предястия, разядки, супи и основни блюда. Главен герой в нейните рецепти е месото, което тя обожава и да приготвя и да похапва, но най-голямата слабост на Катето Евро в кухнята остават сладкишите.

През 2016 г. водещата на „Бързо, лесно, вкусно: Храна за душата“ издаде своята книга  „Тетрадка за рецепти и спомени“, в чийто предговор споделя: „Аз съм Катерина Евро. Тази година ставам на 60, въпреки че все още се чувствам на 17. През тези 60 години снимах филми, играх в театър, работих в телевизия, омъжих се по любов, отгледах син, а сега си имам и внучка – Катерина. Минах и през щастие, и през тъга. Спечелих и загубих приятелства. Простих се със скъпи за мен хора. Натрупах опит и в готварството, благодарение на моята майка и баба и не на последно място на моя съпруг, който обичаше да си хапва. Сега се осмелих да направя своя кулинарна книга, гарнирана със спомени, и се надявам да съм полезна на тези, които чрез храната искат да зарадват семейството и приятелите си“.

„Храна за душата” е тематична поредица на „Бързо, лесно, вкусно“, която стартира в ефира на БНТ1 през есенния телевизионен сезон на 2018-та с водещи Елена Петрелийска и Николай Петров.

Всеки петък кулинарният час в програмата на БНТ остава запазен за Ути Бъчваров. Авторът на най-дългогодишното предаване за тайните на гастрономичните удоволствия ще разказва за срещите си с млади и предприемчиви българи в предаването „Бързо, лесно, вкусно:Новодомци“.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!