fbpx

Слави Трифонов: България е пръснала около 2 милиарда лева за услуга, която българите не ползват

В последното си предаване Слави Трифонов коментира защо българите не могат да ползват масово електронни услуги в администрациите.

„Уважаеми зрители, не знам дали знаете, но според данни на Българската стопанска камара, от 2002 година до днес България е пръснала около 2 милиарда лева за електронно управление.

В резултат на това електронни услуги предлагат само около 20% от българските администрации.

За сравнение, Естония е похарчила само 25 милиона евро за същото.

Държавата у нас обяснява, че липсата на такива услуги при нас е заради липсата на лична карта с електронен чип, а всеки българин трябваше вече да има такава. Карти няма, но и милиардите ги няма.  Засега електронното гласуване се отлага, заради липсата на карти.“, обяснява Слави.

Ето каква е ситуацията към момента!

Вижте във видеото!

 

Много е лесно да говориш зад гърба им ,което пък не е достойно ,но когато си очи в очи пълниш гащите ! Страхлив си , сигурно има за какво ? Ти си знаеш ,въпреки че и ние се досещаме !

Днес казаха ,че за да минават софиянци по цариградско шосе ,трябва плащат винетки ,поредната гавра !?!? А какво ще кажете за новите безумни, абсолютно тоталитарни закони !

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!