fbpx

Кмет превърна джипа си в снегорин

www.monitor.bg

Кирил Огненски разчисти Бистрица, зае се и с центъра на Дупница

Кметът на дупнишкото село Бистрица, Кирил Огненски превърна джипа си в снегорин, само и само да се справи със зимната обстановка в населеното място. Дейният мъж решава да модернизира личния си автомобил, закача на него специално изработено гребло и така успява да разчисти снега в населеното място.

„Тази сутрин станах в 4 часа, взех колата и започнах да работя. Изчистих първо главните улици, след това района около детската градина и магазина. Няма как всичко да е безупречно, но се опитвам максимално да улесня придвижването на хората от Бистрица. При нас снежната покривка достигна до 30 см.“, обясни Кирил Огненски.

Така след като се справя с Бистрица, Огненски поема и към град Дупница. Отново със своя модернизиран автомобил се захваща да почисти и района около сградата на общинската администрация.

„Реших с моя автомобил да помогна на колегите, защото е по-малък. Трудно там може да се вкара някоя от снегопочистващите машини. Иначе вариантът бе служители от чистотата да разчистят снега на ръка. Стана ми жал, а и аз се справих само за 20 минути“, коментира още кметът на Бистрица.

Така вече в продължение на 3 години дейният мъж успява да посрещне подготвен зимата. За него няма изненади и непредвидени ситуации.

„Съвсем нормално е по това време на годината да има сняг и не мисля, че е проблем да се справим с него. За себе си съм измислил решение и го правя с удоволствие за хората“, обяснява Кирчо, както го наричат бистричани.

Ами,нормални неща,но се иска сърце.Този човек го има.Да е жив и здрав.Все някой ще поиска да му подражава и да се зарази с човещина.И някой ден, съветът около нас ще стане по-хубав.

Браво кмете ако всички крадливи управници бяха като вас България щеше да цъфти пенсионерите нямаше да ровят в кофите да мрат от студ нямаше и да мрат болни ,защото няма лекари и средства .Бъдете здрав и весели празници

Кметът е ГРАНИЧАР!!!!
За граничаря има трудно решими и лесно решими , но не и нерешими проблеми.
Както е казал Мустакатия „Кадры решают все!“

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

Hell's kitchen
Царина: Имах силна вяра в себе си и възможностите си

Кадри Нова ТВ Царина въпреки, че остана на крачка от черната куртка стана любимка на феновете на Хелс китчън. Хоби готвачката успя да пребори конкуренти работили за големи ресторанти и доказали се професионалисти. След напускането й интереса към нея не стихва и сега я виждаме в собствената й кухня и …

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

error: Content is protected !!