fbpx

6 от най-подходящите храни за коледен банкет

www.expert.bg

Повечето компании влагат доста усилия да направят коледните си партита приятни и забавни. Тези събития са съпътствани с хубава украса, музика и танци и – съвсем не на последно място – вкусна храна. От foodpanda посочват кои са най-подходящите храни за фирмено коледно парти.

1. Плато колбаси и сирена. На масата определено би изглеждало добре, ако има плата с добре подбрани деликатесни сирена и колбаси като мезе за всяко питие.

2. Щолен. Ако вашето парти е тематично, заложете на така станалия популярен и у нас немски десерт.

3. Коледни бисквити и курабийки. Почти на всяко парти те присъстват или като част от десерта, или като част от сладкия бар. Обикновено са украсени красиво и ухаят много приятно.

4. Патешки терин. Патешкото месо е вкусно и почти всеки го консумира, така че няма да сгрешите, ако то бъде част от коледното меню.

5. Брускети. Вкусни, лесни за приготвяне, непретенциозни и изглеждащи добре, различни видове брускети като предястие биха доставили удоволствие на всеки едни човек.

6. Свински ребърца, поднесени със свежа салата е чудесно основно ястие за парти.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Призив за свалянето на Сашо Кадиев от екран

Кадри БТВ Заформя се кампания за отстраняването на Сашо Кадиев като капитан в „Аз обичам България“. Доста възмутени коментари се изсипват всеки път след предаването по негов адрес в социалните мрежи. Поведението на актьора дразни хората, които дори се заканват заради него да се откажат да гледат иначе прекрасното предаване. …

Блиц Новини
Бригадата направи едно дете щастливо

Кадри БТВ „Бригада нов дом“ отново донесе много радост в сърцата на измъчено от болест и проблеми семейство. Момчетата се постараха да дадат един уютен и удобен дом на три поколения дами, които заживяха под един покрив. Девет години Вики и нейната майка Гергана живеят в една стая и се …

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

error: Content is protected !!