fbpx

4 коли втора употреба, които си струва да бъдат огледани (снимки)

auto.blitz.bg

Не всеки човек може да си позволи да купи нова хубава кола. Дори хора, които имат прилични доходи и живеят в голям град, обмислят дълго покупката на нова кола и предприемат тази крачка след години. 

Затова мнозина тръгват по друг път и купуват автомобили втора ръка. Сега съществува обширен пазар на такива коли, някои от които са в прилично състояние и могат да се купят не на някаква разорителна цена. Ето на кои марки и модели следва да обърнете внимание, според експерти от вторичния автопазар.

Volkswagen Passat

Всеки шофьор знае тези автомобили. Volkswagen Passat е истинска легенда, един от най-добрите автомобили среден клас. Преди години мнозина купуваха такива коли.

Автомобилът е много ресен за управление на каквато и да е скорост. Ходовите му качества са на много високо ниво. Колата има много удобен салон, а също така и превъзходна комплектация. Автомобилът е невероятно надежден. Но най-главното е съотношението между цена и качество. Volkswagen Passat е един от най-добрите избори на пазара на употребявани автомобили.

Honda Accord

Дори първите коли от този модел, които са били произведени още през 2008 г, са здрави и сигурни и днес. Автомобилът изглежда невероятно стилно и отвътре, и отвън. Дори със стандартно оборудване тези коли имат огромно количество функции.

Toyota Avensis

Този автомобил отстъпва малко на предходните, но не бива бързо да го отписвате. Много автолюбители винаги са отбелязвали в Toyota Avensis комфорта и простотата.

Колата никога не е имала огромно количество функции, но с всички, задачи, трябва да решава една масова марка, се е справяла отлично. Производството на колата започва през 2009 г. и най-ранните екземпляри могат да бъдат купени на много добра цена.

Citroën C5

Този автомобил на пръв поглед няма голямо търсене на вторичния пазар. Някои шофьори се оплакват, че е доста сложен за обслужване. Но не бива да бързайте.

Както и Toyota Avensis, колата има редица стандартни функции, които идеално подхождат на обикновения шофьор. В автомобила няма нищо излишно. А най-важното – това е цената. Модел 2008-2009 г. може да бъде закупен за много приятна цена./auto.blitz.bg

kolata e kato zehata.he e obgrizvaha he e milvaha, kur kola.kraszeto dava zivota ha kolata.xaide hasluka dzegiti\

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Папи Ханс и Натали Трифонова изригнаха срещу „маймуните” в шоубизнеса в България

кадри bTV След като са постоянно заедно в „Денсинг старс”, Папи Ханс и Натали Трифонова се събраха и в нейното предаване COOLt. Поводът беше новата песен на певеца, но същинската част от разговора беше на съвсем друга тема. Тя тръгва от пост в социалните мрежи, в който Папи заявява, че …

Блиц Новини
Обрат в „Денсинг старс”: Натали се показа с нов мъж до себе си

кадри bTV Една от най-добрите и хармонични двойки в „Денсинг старс” е Натали Трифонова и Димитър Стефанин. Но в следващото шоу те няма да танцуват заедно. Натали съобщи, че има нов партньор, или както се изрази самата тя, „нов мъчител”. Във видео с социалните мрежи синоптичката на bTV се появи …

Блиц Новини
Нападнаха „Бригада Нов дом” заради детски играчки

кадри bTV За епизода, в който „Бригада Нов дом” помогна на майката с тежка диагноза Благовеста и дъщеря ѝ Християна, предаването получи много висока оценка от зрителите. Не са малко обаче хората, които са озадачени и доста подразнени от един конкретен детайл от ремонта. След като започнаха да разчистват жилището …

error: Content is protected !!