fbpx

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж

източник: jenata.blitz.bg

Много дами отглеждат цветя в дома си. Но със сигурност малка част от тях са наясно, че не всички растения оказват благоприятно влияние върху обитателите на дома.

Добре е да подхождате много внимателно при избора си на цветя. Някои от тях носят добра енергия, но има и растения вампири, способни да разрушат семейното щастие и да ви навлекат куп неприятности!

Не всички екзотични цветя могат да виреят под един покрив с хора, защото могат да се окажат отровни и да предизвикат куп алергични реакции.  Онези от вас, които не искат да си докарат проблеми с противоположния пол, е добре да са наясно кои растения са способни да прогонят мъжа от дома им.

Виещи се растения

Виещите се растения, особено бръшлянът, не са препоръчителни за отглеждане в затворени помещения. Още повече, че те действат много агресивно на мъжката енергия. Освен това бръшлянът е способен да погълне всички радостни емоции.

В къщите, в които има виещи се растения, с времето хората стават апатични и губят желание да преследват нови цели. В двора обаче подобни растения отлично защитават дома ви от завистници. Те пречат на отрицателната енергия да проникне зад стените на жилището ви, а и са радост за очите на домакинята.

Кактуси

Мнозина смятат, че кактусите помагат да се справим с вредното въздействие на телевизорите и компютрите, но подобни цветя нямат място в жилището на една неомъжена жена. Растението е достатъчно агресивно и е способно да отблъсне всичките й ухажори.

Омъжените двойки могат да отглеждат кактуси в дома си, но е добре да не ги държат в спалнята. С лошата си енергия те ще им донесат само скандали и ще намалят влечението, което съпрузите изпитват един към друг.

Можете да подредите кактусите си в кухнята. Там те ще съществуват в хармония с вас и ще ви радват с екзотичните си цветове.

Дифенбахия

Дифенбахията се отглежда в много домове, но тя е изключително отровно растение, способно да привлече лош късмет.

Тези растения гонят мъжете, изсмуквайки силите и положителните им емоции. Всяка дама, която иска да сложи нещата в любовния си живот в ред, не трябва да отглежда подобно коварно цвете.

Сансевиерия (свекървен език) 

Сансевиерията е способна да изсмуче жизнените сили на всеки мъж. Подобно растение няма място в съпружеската спалня. То въздейства по еднакъв начин и на мъжката, и на женската енергия и пречи на влюбените да живеят щастливо.

Ароматните цветове на това растение допринасят за самотата, а в периода на цъфтеж голяма част от мъжете не могат да стоят в едно помещение с въпросното цвете.

Люляк

През пролетта често украсяваме дома си с люляк, но това растение притежава много силна отрицателна енергия.

Ароматният люляк е способен да навреди на отношенията с партньора ви, затова и по-добре не го дръжте вкъщи. То може да донесе в дома ви само негативи и да ви скара с любимия. 

Лилиум

Лилиумът отделя въглероден диоксид, което означава, че притежателите на тези цветя са в реална опасност. Те нямат място в дома ви, защото цветовете им могат да ви докарат пристъп на задушаване.

Освен това тези цветя са в състояние да привличат проблеми, свързани с отношенията. Тези, които мечтаят да се оженят, трябва да избягват това растение.

Монстера 

Това растение е способно да предизвика главоболие, защото листата му изпаряват влагата и отделят опасни вещества. И неслучайно хората го наричат мъжегон.

То оказва отрицателно въздействие върху мъжкото здраве и е способно да донесе куп проблеми, ако решите да го сложите в спалнята си.

Хибискус

Хибискусът е много красиво растение, което цъфти с нежни цветове, наподобяващи рози. Но ако стане прекалено голямо и започне да заема много място, е в състояние да прогони всеки мъж от дома ви.

Като цяло това растение няма да ви навреди много, ако често сменяте апартаментите и нямате собствено жилище. Ако все пак държите да го гледате в дома си, е най-добре да го сложите в гостната или коридора.

Кипарис 

Често пъти ги наричат гробищни цветя и е по-добре да не ги държите в дома си. Това растение влияе отрицателно на живата енергия, особено на мъжката.

Ако искате да съхраните хармонията и любовта в отношенията си, то няма място в дома ви. Освен това то е способно да предизвика депресия и отпадналост.

Ардизия 

Това цвете е много красиво и напомня храст с ярки плодове. Хората наричат японската офика цвете на вдовицата, защото често го засаждат върху гробовете на мъже, които са починали в разцвета на силите си.

Според народните поверия това цвете е способно да докара на силния пол сериозни здравословни проблеми.

Много растения, особено тези, които са дошли при нас от тропическите страни, са наистина опасни. Но има и цветя, които притеглят благополучието и ни помагат да изгладим личните си отношения.  Теменужките например са отлично средство, с което да привлечете любовта в живота си.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!