fbpx

Споделяйте! Издирват изчезнала ученичка от Монтана, в неизвестност е от 9 дни (снимка)

Полицията издирва ученичка от Монтана, която е в неизвестност вече 9 дни научи BulNews.bg.

На 16 май 13-годишната Лиляна Камелиева Кирилова е напуснала учебните занятията в Второ СОУ в областния град и оттогава следите й се губят, съобщават от МВР.
Момичето е обявено за общодържавно издирване.

За установяване на местонахождението на девойката са проведени редица оперативно-издирвателни мероприятия, но до момента те не дават резултат. Служителите на реда молят за съдействие от хората.

Лиляна Кирилова е живеела при дядо си в кв. „Кошарник” в областния град. Тя е на видимата възраст около 12-14 г., с ръст около 150-160 см, нормално телосложение, права, черна, дълга коса, продълговато, мургаво лице, тънки вежди и дебели устни. В деня на изчезването си е била облечена с черен панталон, червена тениска, бяло горнище с розови райета и червени обувки.

Лиляна няма документи за самоличност. Склонна е да лъже и да фантазира, съобщават още от полицията.

Това не е първото издирване на девойката. През януари тази година тя отново вдигна накрак ченгетата, след като пак изчезна след училище. Тогава Лиляна беше в неизвестност близо 3 седмици, но сама се предаде в полицията.

Гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението й,  могат да уведомят най-близкото Районн управление на МВР или на тел. 112, както и  096/ 396500 и 396491. Анонимността е гарантирана!

На 12 или около 14!Никой ли не знае на колко годиние?Пълен абсурд сте журналистите!!!

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!