fbpx

В най-луксозния влак в света

profit.bg

Някои пътувания включват много предварително планиране. Едно пътуване със „Седем звезди“ – първия луксозен влак в Япония, изисква не само планиране, но и късмет.

За да резервирате един от 14-те апартамента във влака, трябва да участвате в лотарията месеци предварително. (Заявленията вече са затворени за пътуванията между октомври 2018 г. и февруари 2019 г.)

Влакът пътува през остров Кюшу, който е част от Япония, най-близо до континенталната част на страната. Кюшу е известен с горещите си извори и е дом на вулканични върхове, плажове и градовете Фукуока и Нагасаки.

Седемте вагона на влака се отличават с интериор от Ейджи Митоока, който съчетава традиционни японски мотиви и западни елементи. Митоока включва дървена облицовка, луксозни тъкани и красиви гравюри. Влакът има и два луксозни апартаменти, всеки от които е с уникален дизайн и може да настани трима гости.

Пътниците се наслаждават на сезонна кухня и могат да се насладят на коктейли, докато слушат музика на живо във вагона Blue Moon. От него може да се насладите на гледката, която се открива към околния пейзаж.

 

Пътуването продължава от два дни и една нощ до четири дни и три нощувки. Някои пътешествия могат да траят и шест дни с пет нощувки и включват разнообразни турове и дегустации на вино.

Максимумът пътници на пътуване е 30 човека, а цените започват от 2900 долара за най-малкия пакет.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

Hell's kitchen
„Професионалистката“ Никол се подиграва на влюбения Чоткин

Кадри Нова ТВ Срещата организирана от продукцията на Хелс китчън бе доста изненадваща за Чоткин, но и породи много въпроси сред зрителите. Доста се съмняват, че всичко това е нагласено предварително и е театър, най-малкото заради това, че няма как да знаят изхода от състезанието с чиниите, и че точно …

error: Content is protected !!