fbpx

Абитуриент от Добрич отиде с ГАЗ-ка на бала

Снимка: фейсбук

Украсена с балони ГАЗ-ка с надпис „Абитуриент” събра погледите на добричлии. С нея на бала си отиде зрелостник от Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов” в града, която тази година откри сезона на баловете.

След като впечатлена от визията на возилото за дванайсетокласника добричлийка публикува снимка в социалната мрежа, коментарите бяха полярни, пише Канал3.бг.

„Почудиха се тези завършващи, кой от кой да е по – оригинален. Вече стават смешни, според мен”, написа потребителка в социалната мрежа. Други считат, че, ако зрелостникът е искал да е интересен, е трябвало да отиде с лимузина, а, ако иска да е ретро – с файтон, пише регионалният сайт pronewsdobrich.bg.

Други обаче бяха категорични, че идеята е оригинална. „Децата са прекрасни и няма нищо лошо да бъдат оригинални”. „Щуро, кво лошо има”, „Много хубаво, браво”, „Камионът е ретро и е супер гениално хрумване”, „Това е 300 пъти по-яко и запомнящо се, отколкото, която и да е кола за 100к+”, считат други.

Добричлийка пък сподели, че в скандинавските страни всички, които завършват, се качват на камиони и хвърлят бонбони на децата.

Според Уикипедия, ГАЗ-66 съветски военен камион, произвеждан от ГАЗ. Бил е основното транспортно средство за моторизираната пехота на СССР и все още се използва в бившите съветски републики, . Прякорът му в Съветския съюз е „шишига“, известен е и като „виетнамка“.

Производството му започва през 1964 г. и е прекаратено през 1999 г.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

USA news
Alla Pugacheva is now Israeli

Frame Telegram Israel’s ambassador to Russia, Simon Halperin, said that Alla Pugacheva had successfully integrated into the country. In an interview with TASS, she also added that she considers the most successful singer in the USSR and Russia to be an Israeli citizen, as well as other emigrants from Russia. …

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

error: Content is protected !!