fbpx

Астропрогноза: Неблагоприятно време за всякакви покупки

Луната e в знак Близнаци от 06:12ч, където ще остане до 08:39ч на 25 ноември.

Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни, по разговорливи, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи. Тези дни са благоприятни за интелектуалците, журналистите. Най-доброто време за комуникация, за изразяване на мнение. Провеждат се много повече дискусии, пътуване, телефонни разговори. В такива дни трудно се стои на едно място, пише novini.bg.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете – да не се претоварват с работа. За предпочитане е да се избягват непроветрени помещения и да не се пуши. Благоприятно е за водни процедури и за биоенергийно лечение.

Пълнолуние в 07:40ч в знак Близнаци. Пълнолунието е в квадратура към Марс и опозиция с Юпитер. Противоречията, които са се създали в предишния период, сега ще се изострят и могат да стигнат до краен предел. Може да бъдат и временни нови конфликти. Подходящо време да се освободите от фалшиви връзки или остарели ценности. Не се доверявайте на получената информация преди са сте я проверили, тя може да е невярна. Пазете добре тайните както своите, така и чуждите. Бъдете много внимателни, когато шофирате, засилва се опасността от аварии, пътни инциденти и злополуки. По-засегнати ще бъдат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 16 лунен ден, който започва от 16:53ч на 22 ноември и продължава до 17:31ч на 23 ноември.

Това е един светъл и хармоничен ден, в който също трябва да се избягват спорове, критики, прояви на всякаква агресивност и безцеремонност в поведението. Това в последствие може да се отрази на здравето, тъй като астралната енергия е в упадък. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, то ще се радва на живота.

Нараства влечението към красотата и изкуството. Общуването с близки приятели носи истинско удоволствие. Добре е да се завършват започнати дела, да се връщат дългове, да се помирявате с хората, да си прощавате и да възстановявате отношения. В този лунен ден се препоръчва да общувате и да се помолите на вашите ангели-пазители.

Ако дрехите се замърсят, дори едно петънце да стане, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Не е подходящо за подстригване и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Неблагоприятно време за всякакви покупки. Няма да забележете нещо важно, някой скрит дефект относно покупката и после може да съжалявате, че сте я купили.

Следва 17 лунен ден, който започва от 17:31ч на 23 ноември и продължава до 18:17ч на 24 ноември.

Това е ден на постигане на вътрешна свобода, радост от съществуването, достигане до идеалната любов. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на децата и да не им отказвате нищо.

На този ден е добре да разкриете от себе си най-добрите си страни, да покажете любов към живота и всичко, което ви заобикаля, да се радвате всяка минута, да давате топлина и нежност на другите.

Днес е 8 слънчев ден – Този ден е като „бял лист“, в който започваме да пишем близкото си бъдеще.  Бъдете готови за неочаквани неща. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение. Добре е нищо да не се планира. Плановете може да се объркат, затова живейте свободно и независимо, а не по разписание.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!