fbpx

Бургаски тийнейджъри се подиграха на дете аутист, после обраха майка му

Бургаска майка проплака от набези на тийнейджъри, които обрали колата й, докато разхождала малкото си дете. Останала потресена като разбрала какво й се е случило, пише Флагман.бг.

Ситуацията се разиграла тази сутрин пред хотел „Драма” в бургаския жк „Братя Миладинови”. Момиченцето на Владимира било с аутизъм и получило внезапна истерична криза. В този момент майката излязла от колата с детето, с цел да го разходи и да подиша малко въздух. Около возилото на бургазлийката имало група тийнейджъри, които дори се подиграли на детето и започнали да го имитират.

Без да забележи, докато Владимира обръщала внимание на детенцето си, младежите се промъкнали колата и отмъкнали телефона и портфейла й.

„Моля, задръжте всичко, няма да го търся, върнете ми документите от портфейла. Моля, бъдете хора, поне за това”, апелира притеснената майка с групата „Шофьори Бургас“.

По нейното описание групата младежи била с тъмен автомобил.

Такава сган би трябвало да намери съответната доза съпричасност.Но , ако пребиеш някое от тези копилета , врявата ще бъде до небето .Сигурен съм че ще се наложи и разправа снякой родител. Не се колебайте , тия изроди трябва да бъдат осакатявани , малки и големи.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Митко закъса в „Стани богат“ и привика на помощ любимата

Снимка бТВ Димитър Димов продължи по блестящ начин играта си в „Стани богат“ тази вечер, а и неговата любима също имаше заслуга да си тръгне с добра сума. Димов, който се занимава с внедряване на системи за управление на човешки ресурси и обяснения, заключи сумата 2000 лева, а за нея …

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

error: Content is protected !!