fbpx

БСП по стъпките на Орбан – 6400 лв. за второ дете

Социалистите тръгнаха по стъпките на Орбан в Унгария и ще борят демографската криза със завишение на помощите за раждане на дете, пише „Канал 3“.

Така, за раждане на второ бебе в семейството, от БСП ще дават по 6400 лв., обяви соцлидерката Корнелия Нинова при представянето на алтернативния бюджет на столетницата.

Помощта обаче е за работещи и осигуряващи се семейства. Социалистите го предвиждат, защото държат на семейното подоходно облагане и данъчни облекчения за младите семейства, обясни соцлидерката.

Това е изключително нужна мярка за насърчаване на раждаемостта при демографската катастрофа, която е налице, мотивира се Нинова. „Има такива практики по света като в Унгария“, направи сравнението тя.

В сметката си за макрорамката от партията са предвидили и преизчисляване на всички пенсии.

Нинова напомни, че всяка година социалистите предлагат алтернативен бюджет и всяка година от ГЕРБ го отхвърлят агресивно. Но в крайна сметка се получавало така, че те през 2018 г. са изпълнявали бюджета, предложен от червените. Разликата била само в някакви 50 млн. лв. Изводът на соцводачката е, че ГЕРБ не изпълнили техния бюджет, а този на БСП.

Кой ще ги получава ,ако не работещите родители.Циганите ли пак?

С
Четете: четете добре: само за работещи и осигурени лица.

А вече родените бебета ще останат на слънчева светлина ли?

Госпожо Нинова а майки които са студенти им дават майчинство 100 лева защото нямя трудов стаж отговорете как да имат като учат и с тези детски могат да купят 1 кутия мляко за няколко дни как да се наемат с това да имат второ

ДА ЦИГАНИТЕ ЗАЩОТО УМЕЯТ ДА СЕ ЛЮБЯТ

ТАКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАКТО КАЗВА НИНОВА ЗА ДА СЕ НАСЪРЧИ РАЖДАЕМОСТТА , А ОТ ТАМ И УВЕЛИЧЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА.

Не даване на пари на ръка, а намаляване на данъците на родителите с повече деца. Имаш повече деца, плащаш по-малко данъци…хората са го измислили отдавна.
Но за да плащаш по-малко данъци трябва да работиш, т.е. насърчават се семействата, които работят да имат повече деца. Трябва да се насърчават качествените хора да имат деца…то за количество и сега си имаме хора.
Пари на калпак е най-вредната практика.

Правилно-работещи,исигурени и със средно образование-стига сте давали само на ромите.Да се помисли и за ранно пенсиониране на многодетните майки.

И от къде ще ги извади партията тия пари, за да ги дадат. Само това се чудя.
А дано, ама на дали.

Когато ми дадат 3200 тогава ще се празна . Тия комунистки много лъжат . Наебеш и после се чудиш кво да идеш . Те си взимат милионите без въобще да се разкрачат ( от бюджета разбира се )

Боже колко са смешни . По тяхно време закриха сумати дет градини та още им сърбаме попарата сега ще им дават пари да раждат.Ужас . Я да вземат да върнат дет градини па тогава да раздават народни пари

Да правиш неграмотно и първично секс , не е любов. И животните раждат.
Важно е да осмислиш защо правиш деца – за да получаваш помощи или да създаваш грамотни и достойни български граждани , за които можеш да се грижиш сам и да им осигуриш нормален живот .

И БЕЗ НАСЪРЧАВАНЕ ЦИГАНИТЕ ЩЕ РАЖДАТ ПО ПЕТ ШЕСТ

МАЙ МИРИШЕ НА ПОДГОТОВКА И АГИТАЦИИ ЗА ИЗБОРИ

Анонимен,детските градини ги закриха по време на Гроб…

Грешите,поне в София ги закри Станишев,а ги строи Фандъкова

ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХТЕ, КОГАТО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ИНДЕКСАЦИИТЕ НА ПЕНСИИТЕ БЕШЕ НАПРАВЕНО В 43-ТО НС ОТ НЕЗАВИСИМИЯ ДЕПУТАТ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ? ЗАЩО СЕГА СЕ СЕЩАТЕ, ЧЕ Е НАСТЪПИЛА ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА? ЗАЩО НЕ НАПИСАХТЕ ТЕЗИ НЕЩА ПЪРВОНАЧАЛНО В ТАКА НАРЕЧЕНАТА „ВИЗИЯ/ВИЖДАНЕ/ ЗА БЪЛГАРИЯ“? ЗАЩО СЕ СЕЩАТЕ СЛЕД 29 ГОДИНИ РАЗРУХА НА БЪЛГАРИЯ? НЕ Е ЛИ ВИНОВНА И ВАШАТА ПАРТИЯ ЗА ТАЗИ ОГРОМНА РАЗРУХА?

Хаха…
Отново евтина предизборна агитация!
Да, ама не, никой не ви вярва вече?!
Партията столетница има огромна заслуга за дереджето на България в момента!
А и промитите мозъци които сляпо им вярваха все повече намаляват…

Ами нейните деца са в Америка там ще вдигат раждаемостта

Не ,че умеят да се любят ,а че са прости и не могат да се пазят.

Ами защото по време на БСП едни от младите избягаха в чужбина ,а другите спряха да правят деца.

Едно от хубавите неща, които трябва да се случат в България.

Ami za tezi koito imat po 3 detsa kavo shte predvidite s edni detski nemojem da izhranvame detsata si s tezi 43 lv iskame i nie uvelicenie

Това важи ли за циганета те ще станат милионери

КОГА БЕ..? ПРЕЗ КОМУНИЗМА ИМАХМЕ И ПО 5 ДЕЦА..

27 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

кадри Нова телевизия Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва …

Блиц Новини
Всички сме в грешка! Проф. Мурдаров каза истинското значение на думата „нелицеприятен”

кадри БНТ Думата „нелицеприятен”, която се използва доста често от много хора, изобщо не значи това, което те си мислят. Това изненадващо разкритие направи езиковедът и преводач проф. Владко Мурдаров по БНТ. При поредното си гостуване при Георги Любенов беше категоричен, че тази дума изобщо не е синоним на „грозен”. …

Блиц Новини
Доста момичета в „Ерегенът” си имали гаджета отвън, разкри Екатерина

кадри bTV, YouTube/Надкаст Не само една, а няколко кандидатки за сърцето на Алек трябваше да бъдат изгонени от „Ергенът” служебно. Това разкри отпадналата Екатерина. Тя на практика потвърди, че в имението бързо се е разбрало, че Габриела  и Памела са сестри, преди това да беше разкрито официално от продукцията. Екатерина …

error: Content is protected !!