fbpx

Ето защо морският вълк Здравко смени красивата Христина със свръхамбициозната Теодора Савова

Кадри бТВ

Епизод преди края на втория сезон „Смени жената“ ще влезе в домовете на популярната риалити двойка Христина и Здравко Василеви и на обикновенo семейство, готово да се впусне във вълнуваща размяна на съпруги, научи Флагман.бг. Социалният експеримент ще се излъчи утре от 21.00 часа по bTV.

Христина и Здравко Василеви са известно риалити семейство. Живеят в Бургас, но развиват семеен бизнес в Приморско. Здравко е превърнал хобито си в работа – управлява ресторант и прави лодки.

Христина поема една част от работата в ресторанта, за да може морският вълк Здравко да разполага с повече време за любимите му лодки. През останалото време на годината тя е 24/7 майка и домакиня.

Христина и Здравко са заедно от 17 години. В общото им съжителство  има  много моменти, в които между тях прехвърчат искри, но в крайна сметка семейството, като общ приоритет надделяват над емоцията.

Христина не крие, че Здравко често отсъства от дома им, за да работи, а тя вижда смисъла на живота си в децата им –дванайсетгодишната Яница и Зорница, която е на  9 г.

Утре вечер чаровната Христина ще излезе от ролята на домакиня и ще изпробва друг модел на съжителство, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора.

Теодора Савова е омъжена едва от две години. Семейство Савови има малко момиче на година и половина. За Теодора балансът в отношенията между нея и съпруга й е висша ценност, а професионалното самоусъвършенстване е неделима част от нейния живот.

В момента Теодора е по майчинство, но използва всяка свободна минута за онлайн курсове. Свръхамбицията й личи и от твърдото й решение да учи детето си на английски език паралелно с усвояването на българския. Тя и съпругът й Славчо са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето заедно.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Математикът Калоян Гешев: Искам да стана учител

Кадри БТВ Нашите деца са повод за гордост в различни области от математика, химия, биология и където и да се появят обират първите места и медалите. Не един и два примера имаме вече за младежи, отдадени на науката и доста напреднали в материята, въпреки младостта си. Макар да е само …

Блиц Новини
Блага след рехабилитацията, подарък от Бригадата: Състоянието ми се подобри

Кадри БТВ Семейството на Благовеста и Християна, които видяхме в последния епизод на „Бригада нов дом“ спокойно си живеят в обновеното жилище. Един от най-сериозните проблеми, пред които семейството беше изправено, беше течът от тавана, който влизаше в кухнята. Благодарение на бригадата, тези мои тревоги престанаха, вече няма никакви течове, …

Hell's kitchen
Симона мечтае да бъде криминалист, сладкар и инвеститор

Кадри Нова ТВ Въпреки първоначалното впечатление, което остави и у зрители и участници Симона успя да обърне мненията за себе си. За два месеца ти научи адски много. Научи почти всичко, което можех да ти дам. С тези думи я изпрати шеф Ангелов от Хелс китчън и всички са съгласни …

error: Content is protected !!