fbpx

УАЗ разби критиците на Патриот с това видео: Гледайте и плачете!

auto.blitz.bg

Заради огромния брой въпроси, възникнали у онези, които се замислят относно покупката на руския всъдеход, от завода разпространиха цяла серия клипове, разказващи за промените в автомобила. След обновленията, случили се с Патриот тази есен, върху завода се изсипаха вълна от критики. Тоест, Патриот окончателно е престанал да бъде всъдеход и той може да бъде използван само на асфалт.

В УАЗ очевидно се обидиха на твърденията на феновете на джиповете, а може би дори са се и разстроили, и пуснаха серия клипове, в които изпитателите от завода опровергаха всичките опасения на публиката.

Първият клип вече ви показахме. Той е посветен на изпитанията на автомобила на специално офроуд трасе. Изпитателите казват, че всеки километър и половина е равен при тези условия на около 100 километра ежедневна употреба.

На критики бе подложен и демпферът на волана, по-точно мястото му. Според любителите на офроуда, той е сложен твърде ниско, в резултат той лесно може да бъде повреден. На това отговори специалист от УАЗ, който разказа, че демпферът е монтиран на оптималното място, а също е изготвен по двутръбна технология, при която външната тръба изпълнява защитна функция.

Не малко въпроси предизвика и появата при Патриот на предния мост търговската версия на УАЗ Профи. Профи. Той има открити колоосои на волана, маншони и друг наклон на носачите. Тази конструкция е позволила да се намали радиуса на завиване, но у мнозина възникнаха опасения относно жизнеспособността на окачването извън пътя.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

error: Content is protected !!