fbpx

НФСБ: Валери Симеонов не е поставял под съмнение здравния статус на децата

„Националният фронт за спасение на България остро осъжда манипулацията на думи на вицепремиера Валери Симеонов и използването на децата с увреждания за политически цели, а именно дестабилизация на правителството“. Това се казва в позиция на партията, изпратена до медиите, предаде bTV.

В интервю Симеонов коментира за майките на деца с увреждания, че са „…една група кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха обществото, изкарвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца, без грам майчинско чувство и грижа за тях…“.

Снимка: btvnovinite.bg

Думите му станаха причина за искането на неговата оставка.

Снимка: btvnovinite.bg

От Брюксел премиерът Бойко Борисов се извини от името на цялото правителството, а още вчера във „Фейсбук” Симеонов написа, че не се отказва от нито една своя дума.

От партията са категорични, че злоупотребата с нещастието на децата с увреждания е недопустима. НФСБ настоява тези най-уязвими членове на нашето общество да не бъдат използвани за политически цели под никаква форма, се посочва още в съобщението.

„Проведената лъжлива медийна кампания, ваденето на думи от контекста, безсрамното яхване на проблема с тежки случаи на деца с увреждания от опозицията начело с БСП е позор за парламентаризма и политическия живот в България“, изтъкват също от НФСБ.

 

Откровени идиоти!!! За каква политика става дума, бе, смрадливи бесни чакали? Нищо не е извадено от контекста, защото в открито слово Кучеглавия изрази това, което потиска на подсъзнателно равнище – мракобесната си фашистка същност. И каква манипулация, бе, имбецили? Думите не могат да бъдат манипулирани ръчно – могат да бъдат преиначавани устно и писмено /ако второто приемате за манипулация, да – „манипула“, лат. – „ръка“/. Но в случая Кучеглавия дори не остави възможности за някакво изкривяване на смисъла на казаното, беше прям и откровен. И думите съвсем не изпреварваха мисълта, а следваха нейната логика, Такъв злодей в българската политическа джунгла май не се е пръквал до сега.

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Кадиев към Ерген № 3: Защо ти трябва при жива майка да се жениш?

Кадри БТВ и социални мрежи Неочакваният край на романтичното риалити „Ергенът“ предизвика множество коментари. Много хора осъдиха Алек Младенов за решението, което взе да не се обвърже с нито една от останалите две фаворитки и особено начина, по който го направи. Той им каза своето решение чрез видео, без да …

Блиц Новини
Емоционален финал на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Зрителите се сбогуваха емоционално с „Бригада нов дом“. Снощи бе излъчен последният за този сезон епизод, отново много силен и изпълнен с емоции, докосващи сърцата на мнозина. Бригадата с помощта на множество доброволци направи един удобен и уютен дом за незрящата Божидара и нейната майка. Новата бригада под …

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

error: Content is protected !!