fbpx

Невероятен талант: Внучката на Симеон Втори удари в земята Адел – британците луднаха по Княгина Мафалда

Княгиня Мафалда Преславска е новата Адел. Британските медии полудяха по българската принцеса, която напоследък, освен музикалните сцени щурмува и модните подиуми. Внучката на Симеон Втори е възпитаничка на „Бъркли“ и още в университета преподавателите й предсказваха бляскаво бъдеще. В момента клубовете в Бостън, Лисабон, Ню Йорк и Лондон са готови да се избият, за да си осигурят нейно участие.

Млада княгиня пее соул, инди поп, рок, електро блус и трип-хоп. Мнозина я сравняват с Адел и Лаура Перголизи, а неин продуцент е не друг, а Ян Бартър, който открива и Ейми Уайнхаус, пише столичен ежедневник.

Синята кръв и състоянието на семейството нямат нищо общо с успеха на Мафалда Сесилия.

Родената в Мадрид красавица грабва с глас, а песните й „Run“ и „Goodbyes“ стават хитове в

музикалните канали в интернет и по музикалните телевизии на два континента. Младата принцеса мечтае да оглави музикалната класация „Билборд“ и нищо чудно да успее. Освен това тя е достатъчно популярна, за да я канят за лице на „Вог“, както и на модните дефилета на Майкъл Корс. Чаровницата е известна и с увлечението си по българската култура. Макар да не знае и думичка български език, Мафалда играе хора на инициативи организирани от баща й, пее народни песни.

 

pik.bg

Харесва ми.Хубав и силен глас.Пожелавам и УСПЕХИ

Има хубав глас, но тоя тип песни не стават хит, те са за малка компания.

Съгласна съм. Но мисля,че ако използва правилно това, което Господ ие дал – супер глас и прекрасна визия, то я чака бляскава кариера. Пожелавам и успех.

Kukla prekrasna.IZBII GI.Ti si Nr,1 ZA BULGARIEN.Du bist so wie so bulgarische bkönigin.Wie steen hinter dier.Zori.

КАКВА ПРИНЦЕСА, КАКВА КНЯГИНЯ ?

Интересен тембър, запомнящ се. Хубавица. Желая успех.

Браво на детето! Здраве и успех и пожелавам.

Ами принцеса с кралска кръв,а не някаква шушумига…!!!

Има хубав глас , но песента е скучна и банална !!!

Браво – талантлива е девойката ! Но все пак – тя самата определя ли се като Българка ? Или като българска принцеса ! Всеки има право на свободно самоопределяне.

Интересен тембър , но трябва още малко за да завладее големите подиуми.

Ами една българска принцеса надали трябва да става певица! Да, хубаво пее, но не е аристократична професия.

20 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

error: Content is protected !!