fbpx

Светът полудя: Всички залагат, че днес Кралица Елизабет II ще…

Днес целият свят ще насочи погледите си към Великобритания. Причината – втората кралска сватба за тази година. След венчавката на принц Хари с Меган Маркъл сега „Да” ще каже и друга внучка на Кралица Елизабет II – принцеса Еугения, пише jenata.blitz.bg.

Очакванията, че днес всички ще гледат булката обаче не са много реалистични.

Причината – появи се изненадващ залог, свързан с Кралицата.

Букмейкърите още от преди дни започнаха да приемат залози за това…с какъв свят тоалет ще се появи Кралица Елизабет II.

Те предвиждат, че британският монарх ще излезе в един от любимите си класически цветове за големия ден на принцеса Еугения.

Според „Ламбрук“ Кралицата вероятно ще избере розов ансамбъл, докато наблюдава как внучка й минава под венчилото.

Най-много залози има за това, че британският монарх ще заложи на пастелено розов тоалет. И задължителната шапка – разбира се!

На второ място е залогът за приятно кралско синьо облекло, който е следван от предположения, че тя ще е с тоалет в свят портокал.

„Това може и да е един от най-важните дни в живота на принцеса Еугения, но тя трябва да е наясно, че по-голяма част от камерите няма да са насочени към нея, а към Кралицата. Внимание ще дели и с Кейт Мидълтън и Меган Маркъл”, категорична е модният анализатор на кралското облекло Джесика Бридж.

А на какъв свят облекло ще заложи Кралица Елизабет II ще научим само след няколко часа.

Важно е да уточним, че британският монарх освен, че ще присъства на сватбата на внучката си, ще бъде и домакин на прием, посветен на младоженците, който ще се проведе в Уиндзор непосредствено след сватбата.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Иван и Андрей се заядоха яко с „Българската Коледа”: Върхът на лицемерието!

кадри YouTube/Иван и Андрей Неофишъл „Българската Коледа” е връх на лицемерната благотворителност, това заяви продуцентският дует Иван и Андрей в своето предаване „Неофишъл”, което се излъчва в YouTube. Двамата буквално се нахвърлиха с остри коментари срещу най-известната дарителска кампания, но и на другите подобни, в които участват политици. Тезата на …

Блиц Новини
Дете с церебрална парализа получава уютен дом от Бригадата

Кадри БТВ Тази събота  „Бригада Нов дом“ ще направи сложен ремонт, за да подари удобен дом на лъчезарно момиче с церебрална парализа за нейните нужди. Това анонсираха от БТВ за предстоящия епизод на предаването. Герои в новия епизод са отново семейство със сложна съдба. Гергана сама се грижи за 18-годишната …

Блиц Новини
Фенките на „Ергенът” плачат: Алек, защото изгони най-свястната?

кадри bTV Зрителите са дълбоко разочаровани от развитието на ситуацията в „Ергенът”. След като Екатерина беше изненадващо изгонена от имението, в социалните мрежи заваляха коментари, които почти без изключение са отрицателни. Феновете на предаването са разочаровани и озадачени: „Ужас! Това беше една от дамите, които бях най-скромни, възпитани, тактични, красиви …

error: Content is protected !!