fbpx

Коментари за теглото му прогониха Роби Уилямс от Twitter

dariknews.bg

Съпругата му призна, че имал „нездрава мания“ да издирва злобни коментари за себе си.
Британската музикалната звезда Роби Уилямс е взел решение да спре да участва лично в социалните мрежи, съобщава Contactmusic.

44-годишното „лошо момче“ на британския поп е наел екип от хора, които да публикуват материали от негово име в социалните медии.

Основната причина за решението на Уилямс е, че критичните коментари силно му влияят. „Има много любов, но омразата може да те накара да се чувстваш сякаш целият свят се сгромолясва. Ако повече от половината страна ме мрази, то това са 50 млн. души. Това са много хора и може да те накара да се чувстваш наистина зле“, твърди британският изпълнител.

По-рано съпругата на Уилямс Айда Фийлд, с когото заедно имат три деца, разкри неговата „нездрава мания“ да издирва злобни коментари за себе си по интернет. Коментарите относно теглото му го засягали най-много.

„Забавното е, че творците и съзидателните натури често изглеждаме корави, но всъщност и ние сме хора и имаме чувства“, добави Фийлд.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Чакърдъкова за борбата за живот: Колко време имам?

Кадри ютуб и снимки ФБ профил Фолклорната певица Николина Чакърдъкова е може би една от най-обичаните и популярни наши певици. Винаги усмихната и лъчезарна зарежда публиката с присъствието и гласа си. Едва ли някой би предположил като я гледа така, че тя е преживяла доста сложни моменти. Николина Чакърдъкова в …

Блиц Новини
Яни от „Фермата“ очаква първороден син

Снимки и кадри инстаграм Феновете на селскостопанското риалити „Фермата“ няма как да не си спомнят Яни от Козлец. Той бе сред най-колоритните и забавни участници в шоуто, пък и грабна голямата награда в трети сезон. След това взе участие и в сезон осем, след края на който му потръгна в …

Hell's kitchen
Никол повиши самочувствието, откакто е сама сред мъжете

Кадри Нова ТВ Бони се оказа най-дразнещата фигура в отбор „златни“, но Никол от противниците им никак не й отстъпва. Особено след като остана сама сред четирима мъже и пребори женската конкуренция, самочувствието й се вдигна до небесата, не че й е липсвало и преди това. На вечерна резервация се …

error: Content is protected !!