fbpx

Мариана Попова роди! Веселин Плачков изхвърча на пожар от „ВИП Брадър“

Певицата Мариана Попова дари половинката си Веселин Плачков с дъщеричка. За щастливото събитие се похвали самата майка в социалните мрежи.

„Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“, написа звездата и постна снимка на щастливия татко и малката принцеса, пише Блиц.

Актьорът Веселин Плачков, който участва в шоуто „ВИП Брадър“, напусна най-известната къща в България, за да присъства на раждането. Той прекрачи прага на най-известната къща само десетина дни преди неговата половинка – певицата Мариана Попова, да му роди дъщеря. Навил се срещу колосална сума, но в договора му има специална точка. Продуцентите са решили да си вдигат рейтинга с раждането на гласовитата певица, като оператор ще бъде на мястото и ще снима първите реакции на Мариана, както и самото бебе.

„Биг Брадър“ ще извика Плачков в изповедалнята, където ще му съобщи, че в този момент жената до него е на път за болницата, в която ще роди. Заедно ще проследят какво се случва, като все още не е сигурно дали ще го изведат от Къщата да прегърне новородената си щерка.

Екатерина е трета дъщеря в семейството им. Мариана има 8-годишна дъщеря – Мария-Магдалена, от връзката си с италианеца Ханес. Плачков също има дъщеря – Андреа, която е по-голяма от момиченцето на Попова.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Гала ще става баба, Мари очаква първа рожба

Снимки социални мрежи Дъщерята на Гала – Мари, е в очакване на първото си дете. Бъдещата майка сподели щастливото събитие в социалните мрежи. „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаци”, написа Мари, дни след Великден. „Това е най-хубавата новина, която съм чувала от времето, в което …

Блиц Новини
Кой да знае? отново стартира

Кадри БТВ Следващата седмица приключват всички риалити формати, които гледахме всяка вечер вече три месеца. Ще научим кои са победители в Хелс китчън, дамата на сърцето на Алек в „Ергенът“ и най-добрият имитатор от „Като две капки вода“. Затова и от БТВ съобщиха, че връщат на екран едно забавно предаване, …

Блиц Новини
Само блондинки на финала на „Ергенът“

Кадри БТВ Ясни са и финалистките в романтичното риалити „Ергенът“. Останаха три дами – Надежда, Йоана и Магдалена да се борят за победата. Неочаквано за зрителите бе това, че отпадна Валерия. Тя бе сред фаворитките на Алек доста дълго време. Трябваше да оправя първо миналото си, преди да мисля за …

error: Content is protected !!