fbpx

SOS Детски селища България търсят дарители за своите центрове в страната

Ръководството на SOS Детски селища България се обърна црез медиите със сърдечна молба за помощ към децата от техните специализирани центрове. „Днес те повече от когато и да било се нуждаят от подкрепата на компании и състрадателни хора като Вас“, пишат от организацията.

Те изпратиха също и рисунката на Йоли. Тя е едно от момиченцата от SOS център за превенция на изоставяне на деца. Всяка година там получават подкрепа 200 деца като нея, за да останат в собственото си семейство.

Ако получим подкрепа от хора като Вас, децата, на които помагаме могат да бъдат още повече и да имат неща, за които не са и мечтали досега! За рисунката по-долу, например, Йоли е използвала първите цветни боички, които е получила през живота си“, добавят от организацията:


„Да Ви призная, когато се запознахме с Йоли, се стреснахме от сериозния й поглед. Тя беше толкова мъничка, а вече беше изтърпяла толкова много лишения… Очите ѝ светнаха, когато ѝ подарихме комплекта с боички. А педагогът ни Лили и социалният работник Зори бяха първите критици на творчеството ѝ“, разказаха от SOS Детски селища България .

Вие можете да помогнете на други такива деца в нужда!

Дарителите имат право на данъчно облекчение – попълнете формуляра тук, за да заявите удостоверение за Вашето дарение.

Ако предпочитате да направите дарение по банков път, можете да използвате някоя от банковите сметки по-долу:

Райфайзенбанк България
в лева: BG76RZBB91551060353913

Банка ДСК
в лева: BG37STSA93000020393383

Вашето дарение ще ни помогне да наберем средства за осигуряване на специалисти за експертна работа с децата – педагози, психолози и терапевти, както и повече уроци и материали, с които те да развиват талантите си. Затова, моля, отделете каквато сума можетеза да подобрим живота на тези прекрасни деца.

В момента SOS Детски селища България се грижи за над 500 деца и младежи:

  • Децата, които са в риск да загубят грижата на своите семейства и които подкрепяме чрез SOS центровете ни за обществена подкрепа в София, Перник, Велико Търново и Габрово (Йоли е едно от тези деца).
  • Децата в нашите SOS приемни семейства, интегрирани в София, Перник и детското селище в Трявна
  • Младежите от SOS младежките ни домове в София и Велико Търново и младежите, които подкрепяме чрез Програмата ни „Начало на самостоятелен живот“

В края на първия учебен срок ще организацията обеща да разкаже за всичко, което ще се случи с Вашата помощ в този период.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Учител шокира Ники Кънчев в „Стани богат“ с признание за бабата на жена му

Кадри: БТВ Учител по история и философия в столично училище се устреми към стоте бона в „Стани богат“. След като седна в стола на богаството, Найден Върбанов не се поколеба да разкрие защо е решил да опита късмета си. „През лятото с бабата на съпругата ми гледахме предаването, и тя …

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

error: Content is protected !!