fbpx

Всичко става на път: Шофьор благодари на човек, който бръкна за чантата му през сваленото стъкло на колата

снимка: Фейсбук, „Виждам те КАТ – ВАРНА“

Повечето шофьори са свикнали да нямат доверие никому. Затова колата винаги се заключва, чантите се преместват така, че да не вижда, че са оставени вътре… Изобщо, вземат се всякакви мерки срещу крадците, още повече, че те често нанасят на колата повече щети, отколкото струва откраднатото.
Понякога обаче се случват и ситуации, в които се връща вярата, че хората не са пълни егоисти, а напротив, много от тях са услужливи и предвидливи и помагат напълно безкористно.
Пример за такова поведение сподели във „Фейсбук“ Александър Чакъров. Във групата „Виждам те КАТ – Варна“ той публикува бележка, която е намерил в автомобила си, който явно е оставил със свален прозорец.

„Чантата ви е прехвърлена на задната седалка, защото сте забравили стъклата отворени!!!!“, е написал някой добър човек, който не само не се е възползвал от отсъствието на разсеяния шофьор, а и му е помогнал доколкото е успял.
„Благодаря:) Преди всичко трябва да сме хора!“, написа благодарният варненец в отговор на жеста на  непознатия си благодетел.

Колкото и учудващо да е, макар и рядко да се среща, има единични екземпляри ако мога така да ги нарека!
Човекът го е направил за себе си, защото му е чест и му прави удоволствие!
Моите поздравления!

Човек на Честта ! Екземпляр на изчезване !

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
БТВ прекали с Мария Силвестър, не могат да ѝ вземат думата

кадри bTV Водещата на „Бригада Нов дом” Мария Силвестър буквално превзема ефира на bTV тази седмица. Нейното присъствие започна с едно от най-обсъжданите предавания в родния ефир, продължава през участието ѝ в сериала „Алфа”. На всичко отгоре зрителите ще я виждат всеки ден като седмичен коментатор в „Преди обед”. Още …

Блиц Новини
Най-харесваната двойка напусна „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Една от най-харесваните двойки от романтичното риалити „Един за друг“ напусна предаването на крачка от финала. Дилян и Петя се изправиха на елиминации срещу Сияна и Светослав и решаващият глас за това дойде от хората, които те смятаха за свои най-добри приятели Галена и Петър. Петя повече …

Блиц Новини
Доктор Ненков: Трябва отношение на лекар към пациент

Кадри Нова ТВ Вече всички са свикнали където и да се появи д-р Мирослав Ненков да има забавни истории, вицове и много смях. Драмата с личният му лекар Атанас Пелтеков имат такива в излишък и разказаха някои от тях пред Лора Крумова. Идва пациент за консултация. Става въпрос за дама, …

error: Content is protected !!