fbpx

Честит рожден ден на обичания водещ Димитър Рачков

Днес рожден ден празнува българският актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков. Той е роден е на 18 септември 1972 г. в Бургас. Завършил НАТФИЗ през 1995 г. Работил е в сливенския драматичен театър „Стефан Киров“, варненския драматичен театър „Стоян Бъчваров“ и в Малък градски театър „Зад канала“.

От 1998 г. е в трупата на Народния театър „Иван Вазов“, а зрителите го познават от спектаклите „Вражалец“, „Хъшове“, „Декамерон“, „Самолетът беглец“, „Службогонци“ и много други.

Рачков стана известен с ролите си в предаването „Клуб НЛО”. Присъединява към екипа на „Господари на ефира” през 2004 г., като за първи път се появява в тандем с Васил Василев-Зуека.

В годините негови „ефирни партньори” са били Руслан Мъйнов, Валентин Танев и Мария Игнатова. Именно той е гласът на „Бай Брадър“, чийто бургаски говор прави образа още по-колоритен. Рачков участва също в предаването „Пълна лудница“, а заедно със Зуека са водещи и на хитовото предаване „Като две капки вода”.

Носител на награда за мъжка роля от Театралните празници „Благоевград`99“, както и на „Аскеер“ 2000 за изгряваща звезда за Мъжът в „Самолетът беглец“.

Какъв актьор е тоя плужек, бе драги журналисти ? Какви роли, какви награди ? Само си въздигате разни въздухари за да има какво да пишете. Всичко каквото е сътворил е една голяма боза, бозата на нова.

Да добавя и аз – обичан от кого? Не че трябва да бъде мразен, но уточнявайте чий точно любимец е. Бил е каквото бил в онези вече далечни времена. Сега е само един скучен халтураджия и добре, че са такива като вас да го възнасят. Досадно повторяем, зациклил в амплоа, което беше „вървежно“ в зората на Биг Брадър“, но вече е анахронизъм и атавизъм – белег за упадък. Но парите развращават, а и не винаги са предпоставка за голямо изкуство. Все пак нищо лично – да жив и здрав!

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Люси Иларионов: Веско Маринов вися на въже заради клип

Кадри ютуб „При ТоТо“ и видеоклип Веселин Маринов Режисьорът Люси Иларионов е пълен с истории покрай снимането на клипове на родни звезди. извади на показ някой пикантни детайли от кухнята на поп фолка. Продуцентът отрязал големите фолк звезди от лекия жанр Eмилия и Ивана, без да му мигне окото. Това …

Блиц Новини
Започна наддаването за победител в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Краят на кулинарното шоу Хелс китчън наближава и започнаха залагания кой от останалите вътре участници ще грабне голямата награда от 100 000 лв. Четирима мъже се спрягат за основни претенденти за финала в шоуто. Това са Лъчезар Чоткин от Дупница, Димитър Красенов, който от 8 години живее …

Блиц Новини
Задава се сватба за Зомбори след Капките

Най-добре представящият се имитатор този сезон в „Като две капки вода“ Влади Зомбори официално от сцената се обясни в любов на половинката си актрисата Весела Бабинова. Макар да имат дете, двамата все още не са сключвали брак. След края на шоуто, той ще предложи на любимата си да се оженят, …

error: Content is protected !!