fbpx

Голяма изненада за „ергенът“ Виктор Стоянов в Китай

Блиц Новини

Кадри БТВ

Първият ерген Виктор Стоянов, който доведе до успешен край сезона за разлика от последния Алек Младенов разказва за огромната изненада, която го е очаквала при посещението му съвсем скоро в Китай.

Съвсем наскоро беше и сред любимците в танцувалното шоу „Dancing Stars“.

Целта на посещението му там е да се обучава как се провеждат и оценяват състезания с драконови лодки. Следващото Световно първенство в тази дисциплина у нас ще бъде през 2025 г.

По време на обучението си в Китай, се налага Виктор да смени хотела, в който е отседнал. Известността му е стигнала дори на толкова много километри отвъд България. Във фоайето на едната от сградите го причакват голяма група от хора с микрофони и камери.

Няма да повярвате, както не повярвах и аз, но и там имам фенове. Останах шашнат, че ме разпознаха, сподели Виктор.

 

Китайците убеждават Виктор, че би станал успешен инфлуенсър в тяхната страна. Интервюиращите се интересуват от мнението на Ергенът за Китай и дали би препоръчал града, в който се намира.

Идеята за пътуването на групата до Китай е да изкара сертификати за създаването на федерация за състезания с драконови лодки, която към настоящия момент вече е факт.

Отивайки там си мислех, че ще бъде един от моментите, в които просто ще се насладя на мястото и ще имам свободата да съм си си аз и да не мисля затова, че някой би ме наблюдавал, но не беше точно така. Нямаше място, на което да отида и те да не ми кажат колко съм красив, откъде съм, с какво се занимавам. Питаха ме имам ли си приятелка, за да ми предложат колежките си.

Виктор не даде ясен отговор дали е обвързан и сподели, че предпочита да не коментира личния си живот, защото почти няма такъв.

Много пъти съм съжалявал за участието си в „Ергенът“. Съпричастен съм към Александър, защото знам какво е, но не одобрявам развитието на ситуацията. За разлика от „Ергенът“ „Денсинг старс“ за мен бе изключително преживяване, но не ме научи да танцувам.

Блиц Новини
„Пиленцето“ Боби Манекена рекламира забранена стока

Пиленцата от Монако кой не ги знае. Известността им е далеч зад пределите на Пловдив. Напоследък известни личности ги посещават и се възползват от услугите им. Телевизии взимат интервюта от тях, въобще известността им е на високо ниво. Може би това дава право да се впуснат и в рекламния бизнес. …

Блиц Новини
Циклонът Зоуи носи обилни валежи и наводнения

Кадри Нова ТВ Жълти и оранжеви кодове има обявени днес за обилни валежи, градушки и гръмотевици в част от страната. За това предупреждават метеоролозите към НИМХ.  Това са областите Плевен, Ловеч, София, София – област, Перник, Кюстендил и Благоевград. Предупреждение от втора степен е издадено за Монтана, Видин и Враца. …

Блиц Новини
Яна Маринова направи забележка за мръсотията, заляха я с помия

Кадри видео инстаграм Яна Маринова се осмели да атакува всички, които безотговорно си изхвърлят боклуците в планината. Актрисата почти всеки ден преминава през един и същи маршрут, за да се зареди с енергия. Маринова не е посещавала така любимото си място няколко седмици и е в потрес от гледката на …

error: Content is protected !!