fbpx

Нахвърлиха се срещу Галена от „Един за друг”: Даже Васил Найденов не я трогна

Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Мощна вълна на негодувание във Фейсбук заля Галена и Петър от „Един за друг” и най-вече нежната половинка в двойката. Доста зрители пишат крайно критични коментари за нея, някоя я наричат фалшива и интригантка. Почти със сигурност повечето от неприятните коментари са от фенове на отпадналите Дани и Петя, които обвиняват Галена за отстраняването им.

В епизода двойките трябваше да скочат с бънджи. Половинката на Петър беше видимо паникьосана, като пищя доста и след самия скок. Това, че тя го посвети тъкмо на Дани и Петя ядоса много зрители:

„Скока бил за Дани и Петя. Какво лицемерие само! Мило Галенче, много ти се искаше да се харесаш на цяла България, еее не ти се получи!”

„Супер fake е тая жена! Никога не ми е харесвала ,а след миналата седмица още повече…“

„Хем е лигава ,хем е лицемерна, преиграва много, само Пешо и се връзва!“

Критиките обаче не свършват дотук. Според някои, Галена е показала пълна незаинтересованост към думите на специалния гост в епизода – Васил Найденов. Той очарова двойките не само с песните си, но и с мъдри размишления.

Макар да е въпрос на лична интерпретация, зрители решиха, че Галена само е имитирала заинтересованост към думите на легендарния певец:

„Докато В.Найденов говореше на духовни теми, „ерудита“ Галена си чоплеше дезинтересирана панталона, но първа скочи да го прегръща. Кухо, лицемерно парче.

„Галена е най-отвратителна и подмолна, след полицаите изгони Дани и Петя, а снощи показа колко е тъпа, когато говореше Васил Найденов.“

Трябва да отбележим, че все пак повечето коментари за Галена и Петър са положителни, а и доста от зрителите ги защитават от хейта.

Блиц Новини
Глория с много поводи за празник днес

Снимка ФБ Една от най-тачените и харесвани от поколения вече изпълнителки на българския попфолк Глория днес празнува 51-вия си рожден ден. Тя е родена на 28 юни 1973 г. в град Русе като Галина Иванова Пенева. Наградена е за „Певица на годината“ през 1998, 1999, 2000, 2001 и 2003 г. …

Блиц Новини
Жеги през юли и висока опасност от пожари

Кадри Нова ТВ За горещ юли предупреждават синоптиците. След необичайно топлият юни и следващия ще е с температури над нормата. Тази година  се очаква средната месечна температура да бъде по-висока нормата, която за по-голямата част от страната е между 22 и 26 градуса, а за планините – между 6 и …

Блиц Новини
„Пиленцето“ Боби Манекена рекламира забранена стока

Пиленцата от Монако кой не ги знае. Известността им е далеч зад пределите на Пловдив. Напоследък известни личности ги посещават и се възползват от услугите им. Телевизии взимат интервюта от тях, въобще известността им е на високо ниво. Може би това дава право да се впуснат и в рекламния бизнес. …

error: Content is protected !!