fbpx

Зрителите са в шок от въпрос в „Аз обичам България”, искат спиране на шоуто

Блиц Новини

кадри bTV

Въпрос в телевизионната игра „Аз обичам България” ядоса много зрители в петък вечер и предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи. Според някои той изобщо не е подходящ за семейно и патриотично предаване. Интересно е, че въпросът, който се появи в най-напрегнатия момент в играта, шокира дори и една от участничките в нея – Милица Гладнишка, но по съвсем различни причини.

Във въпроса се питаше колко са официално регистрираните еднополови двойки в България. Той беше формулиран и използването на дума, която мнозина не искат да чуват по телевизията, без предупреждение за децата:

Най-големите обвинения към продукцията са, че „Аз обичам България” прави пропаганда на ценности, които не са традиционно български, въпреки името му.

Както споменахме, на другия полюс беше възмущението на Милица Гладнишка. Звездата от „Кой да знае?” се ядоса на това, че такива двойки се регистрират. Според нея всеки има право да живее както си иска и това не въпрос за преброяването на населението.

Сашо Кадиев даде отговор 122, като допълни: „Половината са ми приятели”. Тази реплика му докара яда на зрителите, които и без това се дразнят от поведението му. Кедъра също направи коментар, че правата на тези двойки не се спазват в България.

Когато стана ясно, че верният отговор е 1428, Кадиев заяви, че ги поздравява за смелостта.

Блиц Новини
Графа: Работохолик съм, но вече се пазя

Кадри Нова ТВ Вече доста години Влади Ампов – Графа е на върха със своето творчество и не само. Благодарение на него много млади таланти откриха попрището си в музиката. Неговият път както феновете му знаят започва от ранна детска възраст и както сподели издържа се сам от тийнейджърските си …

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

error: Content is protected !!