fbpx
БГ звезди

кадри Нова телевизия

Емоционална изповед направи по Нова телевизия естрадната звезда Веселин Маринов. Певецът призна, че е изпитва страх да посети родната си къща в Полски Тръмбеш, която е единственото място, което нарича „у дома”.

„Никой не ме чака вече там”, обясни Маринов, едва удържайки сълзите. Той се върна назад в спомените си от детството, което е било щастливо и идилично.

„Родих се селянин, станах гражданин”, каза Веско Маринов и напомни, че Полски Тръмбеш тази година 60 години, откакто е град.

Певецът призна, че за него Великденските празници са най-щастливия период в годината. „Дори и злите хора стават малко по-добри”, коментира Маринов.

Той не скри, че се радва да е част от „Като две капки вода”. По думите на певеца, такъв рейтинг не е имало в „демократична България”. Според Веселин Маринов, успехът на шоуто се дължи на много компоненти, от избора на участниците, до импровизациите на водещите Рачков и Геро.

Интересен беше моментът, в който водещата Марина Цекова използва случая, за да вземе автограф на книгата на певеца, но не за себе си, а за своя приятелка.

Веселин Маринов отбеляза, че не трябва да се прибягва до връзки за да се стигне до него. Той подчерта, че след всяко участие дава автограф и на последния фен, който го чака.

Блиц Новини
Ники Кънчев открива сезона на „Кой да знае?“

Кадри БТВ Тази вечер е старта на забавното куизно шоу „Кой да знае?“. С появата си в ефир бързо придоби популярност сред зрителите и сега се очаква с нетърпение. Гостите тази вечер са освен най-известната майка на мамино синче №1 – Катето Евро и господин „Стани богат“ Ники Кънчев. Двамата …

Блиц Новини
Магдалена: Не знаех къде се намирам!

Кадри БТВ Вече няколко дни най-обсъжданата тема в държавата е, как Алек Младенов заряза две дами на финала на „Ергенът“ и то чрез видеообръщение. Много хора се възмутиха от постъпката му, а най-потърпевши от това са двете дами Магдалена и Надежда. По никакъв начин не са очаквали точно този развой …

Блиц Новини
Според зрителите Софи и Тишо са победители в „Един за друг“

Кадри Нова ТВ Още един сезон на романтичното риалити „Един за друг“ отиде в историята. Три месеца двойките участваха в какви ли не предизвикателства, но най-корави излязоха Михаела и Венци, които грабнаха голямата награда след оспорвана битка на финала. София и Тихомир и Елизабет и Йордан имаха абсолютно същите шансове …

error: Content is protected !!