fbpx

Шеф Ангелов предложи работа на Гатьо, а Алекс и Бони се захапаха

Hell's kitchen

кадри Нова телевизия

Риалити героят Пеньо Гатевски – Гатьо има възможности на готвач, които да му осигурят работа във всеки софийски ресторант. Този комплимент направи шеф Ангелов на „гладиатора” в „Хелс китчън”, като в думите му нямаше и капка ирония. Похвалата дойде след като бившият рейнджър сготви перфектно месо от кенгуру.

Според шеф Ангелов Гатьо има завидни способности в приготвянето на всякакво месо. След кратка пауза, той директно попита: „Търсиш ли си работа?”

Гатьо отвърна, че си има работа, но с удоволствие би дошъл в ресторанта на шеф Ангелов да готви за шоуто.

„Аз шоу не правя”, отвърна хладно шефът на Кухнята на Ада.

„Ами крайно време е да се разчупите. Не може все така с гипса”, отвърна в характерния си стил Гатьо и добави, че шеф Ангелов изглеждал малко напрегнат.

Звездният отбор на Златните успя да победи Червените в епизода във вторник вечер, но тя не беше никак лесна. Отборът на практика беше разделен на две от Александра Гърдева и Бони, които успяха яко да се изпокарат. Причината беше, че Бони направи коментар, че „Ергенът” показва дъното на женското поведение.

Гърдева, която се прочу точно покрай „Ергенът” реагира много остро. Бони се опита да замаже ситуацията с обяснение, че не говорила персонално да нея, а з друга конкретна „ергенка“. Тя обаче не се постара особено, като показа, че всъщност въобще не ѝ пука дали е засегнала Алекс.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!