fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер.

След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ.

„Тук съм, не защото знам, че знам нещо повече от другите и че съм фен на много интересни и любопитни факти, а по-скоро заради един детски спомен за моята баба, която вече не е между нас, и за която, вие, г-н Кънчев, бяхте нещо като най-голямото развлечение“, започна Станислав.

Тези негови думи бяха последвани от бурни аплодисменти и вдъхновиха водещия, който не скри, че се е почувствал като Сократ.

„Ако мога да използвам тази чуждица, като хайлайта на нейния отруден ден тя се грижи за мен и моята братовчеди. Основно готвеше и много се уморяваше, и когато бях малък с нея всяка вечер гледахме вас и се опитахме да отговаряме на въпроси. Мисля, че когато бях малък, бях по-добър с въпросите, отколкото сега“, добави Станислав, който е работел също като барман, сервитьор и екскурзовод.

Играчът не се затрудни с въпроса за 1000 лева: „Какъв тип електроцентрала е „Марица изток 2“? – АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ, ПАВЕЦ, и вярно заложи на втората опция.

При въпроса за 1500 лева обаче той използва първия си жокер: „Кой крак на коня е вдигнат на статуята на Царя Освободител в центъра на София“? – Двата предни, Левият преден, Десният преден, Нито един. На помощ от публиката бе привикан Румен Иванов, който вече си е тръгвал с тлъста сума от шоуто, и той правилно насочи приятеля си към четвъртата опция.

Последва осмия въпрос: „Кой актьор бе обвинен за слабата продажба на електромобили във Великобритания“? – Вин Дизел, Силвестър Сталоун, Роуън Аткинсън, Джони Деп. Тук Станислав позна, че е Аткинсън, след като го свърза със скеч на любимеца си Мистър Бийн.

Играчът заключи сумата от 3000 лева, а за нея бе попитан: „С нападението на Ирак срещу коя държава през август 1990 г. започва войната в Персийския залив?“ – Кувейт, Йордания, Пакистан, Израел. Широката усмивка на пилота издаде, че той знае верния отговор, който е акцията „Пустинна буря“ на Саддам Хюсеин срещу Кувейт.

Въпросът за 5000 лева бе: „Поради каква причина нито един алпинист не изкачва връх Еверест през 2015 г.“? – Нов данък, Стачка на шерпите, Земетресение, Държавен преврат. Участникът поиска “50:50“, но след като компютърът остави първата и третата възможност, той реши за по-сигурно да употреби третия си жокер. Това се оказа мъдро решение и Петко Стоянов от София му помогна да продължи напред със земетресение.

Впоследствие се разбра, че Станислав не знае отговора на въпроса на 10 000 лева, но му се играе и затова рискува: „Кой е единственият човек, от когото се твърди, че се е страхувал наркобаронът Пабло Ескобар“? – Роналд Рейгън, Аугусто Пиночет, Баща му, Гризелда Бланко.

Кертиков посочи Рейгън, но отговорът бе Черната вдовица Бланко, и така той спечели 3000 лева.

Блиц Новини
Алек Младенов: Не ме интересуват мненията на хората

Кадри БТВ От както стана ясно решението на Алек Младенов да не избере нито една от двете дами го разкостиха откъде ли не. От социалните мрежи го заливат коментари, както и гости, поканени в телевизията да му искат обяснение. Какво направи бе брат? Изглеждаше, че направи всичко това заради майка …

Блиц Новини
Ергенът Алек Младенов: Съвестта ми е чиста

Кадри БТВ Голяма изненада поднесе Алек Младенов с решението си да не избере нито една от двете претендентки за сърцето му. Зрителите са шокирани, но най-вече дамите, които най-малко са очаквали този развой на събитията. Алек се сбогува с двете дами с емоционално видео, в което поотделно благодари и на …

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

error: Content is protected !!