fbpx

Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Блиц Новини

Кадри БТВ

„Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ.

Няма нито една секунда студийни снимки. Локациите са различни, снима се около природни забележителности и обикновени български села. Самите те са много сложни. Екипи ги обхождат месеци напред за да се уговорят, да се намерят подходящите хора, които ще присъстват на самите локации. Всичко това е заради самото състезание, всичко трябва да върви много плавно и много естествено от точка до точка.

Всичко се проверява, дори задачите ги опитваме ние самите, сподели и Свеженов. Признавам, че две-три от тях дори аз не посмях да опитам, ано за участниците не трябва да има никакви притеснения, независимо дали са добре подготвени.

Всеки желаещ да участва в предаването може да го направи, като се запише на кастинг. Отборите в предаването са съставени от двама човека. Те трябва да имат навършени 18 г. и поне един от двамата да има валидна шофьорска книжка, сподели Евгени.

Интересен факт е, че редакторите и операторите, които заснемат предаването, непрекъснато се сменят, за да няма привързване към двойките, които участват в предаването. Участниците нямат право да използват телефони и джипиеси по време на предаването. Основното е добра ориентация, добра работа в екип, търсим хора с комплексни качества, не е важна само силата.

В миналия сезон на „Бягство към победата“ е имало 23 000 души, които са кандидатствали за участие. Тогава обаче само 12 двойки успяват да се класират сред участниците. Тази година селекцията също ще бъде направена по интересен начин.

Hell's kitchen
Деца от общността я разплакаха: Како Бони, направи ни известни!

кадри Нова телевизия Певицата и най-одумван звезден участник в „Хелс китчън” Бони направи нещо невероятно за четири момчета от ромската общност, които мечтаят да станат известни музиканти. Тя ги срещнала случайно да просят, а след като разбрали от кого са поискали пари, те веднага я помолили: „Како Бони, направи ни …

Блиц Новини
Батков: Чужденци ритат за 500 евро, наши футболисти стават като Георги Семерджиев

кадри БНТ В българското футболно първенство има чужденци, които играят за 500-600 евро заплата, българи за толкова не можеш да хванеш, това заяви по БНТ Тодор Батков като представител на обществения съвет към БФС. В предаването на Георги Любенов той описа много драматична картина на това, което се случва с …

Блиц Новини
Маги Халваджиян: Медиите набиват мантрата, че в България няма нищо честно

кадри Нова телевизия Шоу като финала на „Като две капки вода” в „Арена София” не е правено не само в България, но и в света, това заяви Магърдич Халваджиян в сутрешния блок на Нова телевизия. „Най-големите ми притеснения бяха, че от телевизионно шоу ще се превърне в концерт. Но на …

error: Content is protected !!