fbpx

Симона и Митко се събраха в Хелс китчън

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Драмата и междуличностните отношения взеха връх в Кухнята на Ада. Вече не се обръща внимание толкова на готвенето. То в повечето случаи се оказва провал и при двата отбора. След един такъв неуспех на вечерна резервация от предаването си тръгна и Славейко, като сините останаха само трима.

Шеф Ангелов намери начин как да изравни бройката, като премести Симона до изоставения Митко.

Ти си единствения, който никога не се оправдава с останалите. Единственият, който подкрепя абсолютно всички, дори и противника. Единственият, който застана зад Чоткин преди другите да го изритат и издърпа Симона, когато тя беше на дъното. Ако не беше ти до нея да я учиш, да я успокояваш, да я окуражаваш и изслушваш когато другите не искат, да я похвалиш когато те я подценяват тя никога нямаше да стигне дотук.

Сега обаче от помощ и подкрепа имаш самия ти. В синият отбор не остана никой, на когото можеш да разчиташ. Искаш ли Симона във вашия отбор?, попита Митко шеф Ангелов.

Симона, искаш ли да помогнеш на Димитър да стигне до черната куртка?, попита той и дамата.

И двамата дадоха утвърдителни отговори на предложението му.

Димитър, Симона, искате ли да готвите заедно и в радост и в тъга, докато големия финал ви раздели. Тогава ви обявявам за сини куртки! Ти вече си част от сините.

Така двата отбора разпределиха силите и отново са равна бройка след изгонването на Славейко, но червените се нацупиха от решението й да ги изостави. Никол дори й наговори куп неща за Митко и колко несериозна е тяхната връзка, и че нямат бъдеще заедно навън. Това разбира се разстрои момичето, но не го разколеба.

Hell's kitchen
Камелия щастлива, Чоткин спечели Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Лъчезар Чоткин е името на големият победител в сезон 6 на „Хелс Китчън“. Той успя да се пребори със Станислав Димитров и спечели голямата награда от 100 000 лева. Шеф Виктор Ангелов се обърна към двамата в присъствието на неговите су-шефове, родителите и близките на финалистите и …

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

error: Content is protected !!