fbpx

„Звездите“ в Хелс китчън се изпокараха

Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

Остана едно силно ядро от четири човека от сините и мачкат наред. След като успяха да надвият червения отбор, който е с двама души повече от тях, наред бяха златните. Въпреки предимството, което си спечелиха, не успяха да се справят с направата на суши и се наложи индивидуалната битка на кордон бльо.

Със задачата се справиха почти всички, с изключение на Изи и Калки. Изи успя да се спаси с малко по-доброто си представяне. Специалитетът на Калки бе суров. Той така и не успя да се справи с котлона си и омаза всичко с олио. В крайна сметка Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното представяне на Златните в последните седмици.

Напрежението в техните редици расте обаче. Певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева все по-сериозно си повишават тон. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши. Скандалът между двете дами е на път да постави началото на истинска война при Златните. Самочувствието на Бони, че тя е най-добрата и почти не дава на никой друг да се изяви дразни съотборниците й. Гърдева сериозно се ядоса и на няколко пъти опита да й направи забележка.

Сините имаха и втори повод за празнуване, след като постигнаха победа в кулинарното предизвикателство в Троян срещу Червените. Сините си запазиха луксозните условия за пребиваване, а дамите ще трябва още една седмица да прекарат в така наречения „бункер“.

Засега синята четворка мачка и са сплотени като отбор, на както отбеляза и Сарамандов това ще е може би до първата загуба.

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!