fbpx

Георги Христов: Българските телевизии не обичат да купуват изкуство

Блиц Новини

Кадри БНТ

Дълбоко откровен в интервютата си е Георги Христов, затова и няма много такива по нашите телевизии. Рядко журналист ще се опита да направи такова и последното е пред Георги Любенов по БНТ.

Нищо в моята кариера не е дошло даром, нищо не съм получил наготово, за всичко съм се борил. Щастлив съм за това, чи никой не може да ми каже „аз те създадох“. Горд съм, че сам съм градил своето име и ще продължавам.

За себе си сподели, че нищо не е правил в живота си насила и на всяка цена. Каза за себе си, че дори е малко мързелив, но когато му дойде момента работи дори пет в едно.

Обичам когато работя да работя, а когато си почивам да е пълноценно.

Категоричен е, че няма да снима и този голям концерт, който му предстои на 27 април.

Българските телевизии не обичат да купуват изкуство, каза легендарният изпълнител и добави: Изкуството струва пари, а в последните години струва още повече. Много голям разход ми е да направя концерт в НДК.

Моментът в който певецът започна да набира и в добре познатия си дълбоко откровен стил започна да изразява мнението си за телевизиите, бе прекъснат от водещия.

Не съм правил телевизионен запис от 2012 г. Ако имам запис, ги използвам с лични цели. Явно Христов не вижда никакъв смисъл да кани телевизиите на своите концерти.

Затова пък винаги ласкаво се е изказвал за публиката и феновете си. И сега всичките му участия са разграбени.

Любим ! Уникален , чист глас ! Да е жив и здрав , да ни радва още дълги години !

Уникален! „Пей сърце“ – Това е Георги Христов🍀

От едни обичан, от други недолюбван, но едно не може да се отрече, че е талантлив! Радвам се,че се завърна активно на сцената! Желая му здраве и щастие!

Браво на Георги Христов! Много добро представяне, неполиткоректно. На финала- силни думи, пълни с истина. Поздравления❣️

Обичан,защото е бил винаги искрен със себе си и със своите почитатели!Браво, браво, браво!❤️

Блиц Новини
Всички участници в един епизод събира „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Последният епизод всъщност ще е епизода за проглеждането, това, което всъщност е посланието на предаването, анонсира Мария Силвестър финалната история от „Бригада нов дом“. В него участие взимат всички семейства, на които бригадата помогна да си стъпят на краката. За проглеждането отвъд ограниченията, отвъд бариерите, отвъд всичко невъзможно, …

Блиц Новини
Йоана след „Ергенът”: Алек ме заблуди

кадри bTV Стюардесата Йоана, която отпадна от „Ергенът” на крачка от големия финал, заяви, че е била заблудена от Алек. Тя директно призна, че приятелят на майка ѝ е трябвало да го унижи при родителската среща, като го бутне в басейна, както е искал. Отвъд разочарованието, Йоана коментира, че Алек …

Блиц Новини
Подкрепа за Чоткин преди големия финал на Хелс китчън

Кадри Нова ТВ Остана само да видим финалното готвене на двамата претенденти за голямата награда от 100 000 лв. Двамата готвачи, които ще се борят за нея в големия финал на „Хелс Китчън“ са талантливият Чоткин и изненадата на сезона Станислав. Димитър напусна кухнята на Ада завинаги на престижното трето …

error: Content is protected !!